2777
2789
عنوان

به نظرتون منظور شوهرم چی بوده؟

532 بازدید | 48 پست

شوهرم یه اخلاقی داره خونه ی مامانش اینا خیلی با من خوبه و یه رفتارهایی داره که من نمی‌پسندم مثلا سر سفره یهو لقمه میگیره میگه برا شما گرفتم یا خیلی جانم عزیزم می‌کنه یا یه وقتهایی که اونجاست من بهش زنگ میزنم پشت تلفن خیلی عزیزم و اینا میگه جلوی اونها، من بهش میگم دوست دارم جلوی جمع به هم احترام بذاریم  ولی دیگه زیادیش رو دوست ندارم انگار وجهه نمایشی داره،  چند شب پیش داشتم دوباره بهش میگفتم بعد یهو گفت آخه دوست ندارم فکر بیخودی بکنند بعد بهش گفتم منظورت چیه گفت هیچی همینجوری گفتم!

حتما فکر میکنن با هم خوب نیستید

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو مهم نیست فکر هیچکس فقط من و تو مهمیم ‌‌‌‌‌..

اگه گفت واسه منم مهم نیست بگو همینک داری زور میزنی و تظاهر میکنی ینی مهمه.. ولی باید یاد بگیری هیچ اهمیتی نداره تا زمانیکه خودمون نذاریم اثر بزارن رومون

نه خوبیم با هم ۱۳ ساله ازدواج کردیم یه بچه هم داریم

ن شاید اونا اینجوری فکر میکنن چمیدونم 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

خوبه که😄از خداتم باشه پیش خانواده اونا بهت احترام کنه،حالا شوهرمن تو خونه کلا با بیرون ومهمونی فرق داره،احترام می‌ذاره درحد غذا کشیدن و میوه پوست کندن ولی حرف زدن خجالتیه،خودمم‌همینم🤣ولی توخونمون راحتیم،صداش کنم میگه جونم،منم نفسم عزیزم صداش میکنم ولی تو جمع نمیتونم،حالا خانواده شوهرم شاید فکرکنن ما چقد بی محبتیم🤣

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم