2777
2789

بنظر شما ارزش داره طلا بفروشم بای پس انجام بدم 

اره یا نه؟؟؟ چرا؟؟

کاربری سال ۹۷منو بهم برگردون نی نی یار محترم🥺😭خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🌿خدایا دعا میکنم هر کس در آرزوی مادر شدنه به زودی دامنشو سبز کن و فرزندی سالم و صالح به او عطا کن ...خدایا خواسته مارو در حکمت و صلاح خودت قرار بده❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا تا جایی ک مجبور نشدی نفرووووووش

وام بگیرم چی؟

کاربری سال ۹۷منو بهم برگردون نی نی یار محترم🥺😭خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🌿خدایا دعا میکنم هر کس در آرزوی مادر شدنه به زودی دامنشو سبز کن و فرزندی سالم و صالح به او عطا کن ...خدایا خواسته مارو در حکمت و صلاح خودت قرار بده❤️

اره 

چون حتما اینکار برات لازمه که فکرش افتاده تو سرت

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
نه. بخاطر طلا نمیگم بخاطر ریسک عمل میگم نه

انقد خسته شدم از رژیم های مسخره و کمر درد پا درد دیسک که مجبورم عزیزم

اره  چون حتما اینکار برات لازمه که فکرش افتاده تو سرت

واقعا خیلی اذیت میشم

چی

بای پس معده