2777
2789
عنوان

کات بعد دو سال و نیم بی انصافیه؟

145 بازدید | 14 پست

هم خوبی داره هم بدی ولی انقدر از یه سری حرفاش دلم شکسته با اینکه خودمم مقصر بودم توی دعوا ها 

قصدش ازذواج بود خودم کش دادم 

از دو سال نیم ما فقط سه چهار رفت و امد داشتیم بقیش به دلایلی دورادور بود 

خسته شدم 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
نه چرا باشه رابطه های ۷ ، ۸ ساله تموم شدن این که چیزی نی

اون همچنان ناز میکشه و میخواد ولی وقتی دعوا میشه حرفایی میزنه که تا مغز استخونم میسوزونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده ؟

عادت به زخم زبون داره و تیکه میندازه یهو ...در کنار خیلی خوبیاش و مهربونیاش 

من از یه جایی انگار شدم یخ اصلا حوصله شو ندارم میشه که دلم تنگ شه یا احساسی شم ولی خیلی خیلی کم 

من انقدر خوش زبون و با محبت و اهل قربون صدقه نیستم ولی اهل تیکه و اینا هم نیستم نقطه ضعف طرف زو انقدر نمیزنم توی روی طرف 

ولی دارم میشم مثل خودش 

خیلی همراه هر کاری بخوام حاضره کمک دوندگی کاری وایه خانوادم مثلا ماشینمون خراب شد یکسره دنبال مارای ما بود 

از جون دل وقت و انرژی میزاره و کافیه ببینه پکرم انقدر وقت میزاره تا سرحال بیام ولی ....ناگهان چنان زخم زبان میزنه

تمومش کن بنظرم این رابطه سمیه اول اخرش تموم میشه 

به نظرت ممکنه با مشاوره اینا بهتر شه ؟ هم حس من هم رابطه مون و ...

عزیزم هیچکس کامل نیست اگه اخلاقای خوبش از اخلاقای بدش بیشتره تمومش نکن اگر دوسش داری تمومش نکن ولی ا ...

حس میکنم بهش ظلم کردم فکر میکرد زودتر عروسی میکنیم یه سری چیزاشو فروخت پول نقد دستش باشه واسه مراسم ها  خیلی ضرر کرد تورم شد ...آتیش زدم به زندگیش 

من توقع هزینه ازش نداشتم حتی سعی میکنم توی بیرون رفتن اینا منم هزینه کنم کمتر فشار بیاد ولی یه ضرر بزرگتر زدم خیلی بزرگ

مثلا اون دکتری اشو به خاطر هزینه و ...نیمه کاره ول کرد الان که من شاید کنکور دکتری بدم   تیکه میندازه چون میدونه درسم طول کشیده یا من محجبه نیستم میگه اره میخوام ببینم کی نگات میکنه مثلا مگه فلان بازیگری 

یا یه بار توی دعوا عکس کسی که دختره از این خوشش میومد و خوش قیافه بود رو زد برام 

واقعا ازار دهنده اس خب یا مادربززگم فوت شده بود من مدت ها به دلایلی به خاطر بیماری پدرم و کرونا نرفته بودم عذاب وجدان داشت دیونم میکرد اینم هی بهم میگفت تو مقصری و ...

واقعا حالم بد بود چند وقت 

بارها عذر خواهی کرد دسته گل فرستاد سعی کرد کنارمون باشه توی مراسم ها محبت کنه ولی من ویران میشم با این حرفاش 

منم اخلاق بد زیاد دارم ولی سرد شدم انگار بی اعتماد شدم نسبت به اینده