2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوساله قطع رابطم توی زندگیم دخالت میکردن هی تیکه میپروندن توی کاردعا و طلسمم بودن با کمال احترام نه میرم نه اجازه میدم بیان دوساله زندگیم شده مثل بهشت 

قانون من فقط یه چیزه بیخیال همه چی باش زندگیت و برای دیگران هدر نده برای خودت زندگی کن  
من چون یه شهر دیگه هستیم کم میرم ولی با هم خوبیم و قطع رابطه نیستم هیچوقت اینکار رو نمیکنم چون اشتبا ...

میشه بگی چرا اشتباهه؟ منم یه شهر دیگه ان و کلا سالی دو سه بار میبینمشون ولی آنقدر شکنجه روحی برام دارن که میخوام به کلی قطع کنم اعصابم دیگه نمیکشه

قط رابطه که نمیشه گفت 

ولی فقط مناسبتا میرم ده دقه با شوهرم میشینم میام 

چون منو نمیخاستن خیلی بی احترامی کردن و منم هیچی نمیگفتم الان دیگه فقط مناسبتا میرم چون با من حرف نمیزنن فقط تیکه میندازن مثلا روز مادر رفتم ده دقه نشستم اومدم دست خالی هم رفتم که بفهمن ناراحتم 

الان باردارم حتی یک تبریک نگفتن بهم 

بهتر که نیان خونم چون پر جمعیتن منم کمر درد دارم حوصله پذیرایی ندارم از زندگیمم خبر ندارن 

قطع کامل نیستم ولی آدم حسابشون نمیکنم😁دلیلش اینه پدرشوهرم به جاری های دیگم خونه و زمین داد...منم از ...

دقیقا مث من به جاریام خونه دادن یکسره تونجان میخورن میپاشن بعد به ما هیچی کمک نکرد منم بدم اومد دیگه نرفتم خونشون 

قط رابطه که نمیشه گفت  ولی فقط مناسبتا میرم ده دقه با شوهرم میشینم میام  چون منو نمیخاست ...

برای منم تا میتونستن بی احترامی و بی محلی کردن

بچه هامو اذیت کردن

بین منو شوهرم اختلاف انداختن الان بعد از ۱۴ سال این تصمیم رو گرفتم ولی میترسم پشیمون بشم و کار بدتر بشه