2777
2789
عنوان

روتین پوستیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 46 پست

من پوستم چربه و جوش میزنم 

ابرسان درما لیفت عالیه،میسلار گارنیر مدل زغالی رو استفاده میکنم،ژل شستشو زغالی گارنیر،تونر لافارر،سرم چای سبز بریلی،ماسک و اسکراب زغال و چای سبز سنت ایوز. راضیم از اینا

تو حق نداري به چيزاي منفي فكر كني!تو از جنسخدايي و خدا سرشار از انرژي مثبته😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم چربه و جوش میزنم  ابرسان درما لیفت عالیه،میسلار گارنیر مدل زغالی رو استفاده میکنم،ژل ...

مثلا من میخاستم درمالیفت بگیرم 

خیلیا میگن نهههه پوستتو میسوزونه جوش میزنی و..

ممنونم  اما چ برندی  ادم گیج میشه هر چی میخام بگیرم یکی میاد از بدیش میگه

عزیزم باید خودت  تجربه کنی به اینترنت توجه نکن خیلیا ویزیتور برند هستن الکی توی سایتا تبلیغ میکنن و بعضیا هم از قصد تخریب میکنن سعی کن مناسب پوستت خودت انتخاب کنی زیادم دنبال چیز خارجی و گرون نباش الان محصولات ارایشی بهداشتی ایرانی خیلی پیشرفت کرده و با هزینه مناسب میتونی محصول خوب پیدا کنیبرند درما لیفت،سینره،لافارر خوبه به نظرم خارجیا هم گارنیر،نیتروژنا ،اسنس

عزیزم باید خودت  تجربه کنی به اینترنت توجه نکن خیلیا ویزیتور برند هستن الکی توی سایتا تبلی ...

اره واقعاا

از هرکدوم ی چیزی سفارش میدم خدا کنه خوب باشن

نظر منو میخایید هیچ شوینده ای به پوستتون نزنید همش شیمیایه، واسه پوست های چرب فقط یه دونه مرطوب کننده درمالیفت فاقد چربی که ابرسان ههم هست استفاده کنید عالیه، عوض این همه پول خرج کردن وتسه مواپ شیمیایی پولشو بدید میوه و خوردنی های مقوی بیشتر مفیده واسه پوست

معمولیه  پیشونیمو دور لبم خشکه یکمم جوش دارم

پوستت دهیدراته س کم ابه

شوینده چای سبز اوتی

تونر چای سبز اوتی. این برند گیاهی کره ایه خیلی خوبه

ابرسان پوست چرب وچه

مرطوب کننده درمالیفت

ابرسانی دو مرحله خیلی خوبه پوستت ابدار میشه

ضد افتاب هم باید ببینی چ پوستت میخوره ولی خیلییی مهمه بی رنگ بزن حتما

من فقط توصیه کردم شاید مناسب نباشه برات یا خر چی ولی درکل اگ پوستت برات مهمه تحقیق کن محصول مورد نیاز مناسبتو پیدا کن حالا دکتر فیشیالیست هر کسی ک بتونه کمکت کنه

این کامل بود واقعا فقط سرم چی هس کاربردش 

عزیزم مناسب با نیاز پوستتون انتخاب میکنید یه نوع تغذیه کننده اس مثلا  با توجه به پوستتون که میخواید روشن بشه یا ضد لک یا ابرسان یا ضد جوش میزنید برای پوست صورت مفیده 

من واس کنکور اینجوری بودم  انشالله بعد بدنیا اومدن کوچولوت شروع کن

اهوم انشا الله موفق شی و به مراد دلت برسی برای منم دعا کنید تا به سلامتی فارغ شم و بچه م سالم و به موقع دنیا بیاد بارداری سختی و پر خطری داشتم

عاشقشم چون اونه همه ی آرامشم😍 همسرم😍