2777
2789
عنوان

اگر میشد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 49 پست

تاپیکاتوخوندم همروفقط اشک ریختم ازته دلم ازته ته دلم ازخداخواستم شفای دخترت روبده منم مادرم میدونم چی میکشی میدونم شب و روزت بافکر بچه میگذره میاد اون روز ک صدازدنش رو میشنوی راه رفتنشومیبینی الهی آمین

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلوفری بمیرم برا دلت همه تاپیکاتو خوندم چقدر گریه کردم و بخاطرت تاپیک هم زدم تونستی ببین تاپیک آخرمو من دیگه خونه بهترو ماشین بهتر نمیخوام الآن تنها آرزوم اینه دختر کوچولوت هرچه زودتر شفا بگیره بزرگترین آرزوم اینه خدا هیچ مادری رو بابچش امتحان نکنه انشالله روزی بیای به هممون خبر خوب شدن فرشته کوچولوت رو بدی خدایا حکمتت رو شکر خدایا میشنوی صدامونو خداجون ازت هرچی خواستم بهم دادی امشب دلم خون شد هرکی بهم رسیده گفته تو دلت پاکه دعا کن ماهم حاجت رواشیم خداجونم ازت میخوام دختر نیلوفری رو شفا بدی یا ابوالفضل من از تو و خدا حاجتمو گرفتم بازم قسمت میدم به مادرتو برادرت حسین شفای همه بیماران رو بده به خصوص این فرشته کوچولو شنبه مادرم سفره حضرت ابوالفضل داره حتما برافرشته کوچولوت دعا میکنم انشالله خدا خودش معجزه کنه سجادتو پهن کن با خدا حرف بزن نماز بخون قرآن بخون منتظرته بری پیشش بهش بگو میشنوه صداتو مطمئنم 

هیچکس برات خداوپدرومادر نمیشه
نیلوفری بمیرم برا دلت همه تاپیکاتو خوندم چقدر گریه کردم و بخاطرت تاپیک هم زدم تونستی ببین تاپیک آخرم ...

ممنونم ازت....  در پناهِ خدا باشی دوست عزیزم..... 

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
نیلوفری بمیرم برا دلت همه تاپیکاتو خوندم چقدر گریه کردم و بخاطرت تاپیک هم زدم تونستی ببین تاپیک آخرم ...

گلم ممنونم....  بخاطر من، نی نی یار، بهت تذکر داد

شرمندتم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...

اسی جان ببخشید من اینجا پست میذارم تاپیکات رو خوندم امیدوارم خدا انقدر به  دلت صبر و ارامش بده که هیچ  حرف و نگاهی نتونه بلرزونتش

ولی عزیزدل من یکی از دوستانم مشکلی شبیه شما داشتن ولی سه سالگی اون بچه ناخواسته باردار شدن و زندگیشون خیلی بهتر شد

میدونی ورود یه بچه جدید شوق و شور و انرزی رو به زندگیشون برگردوند

شد یه نقطه امید و خنده برای پدر و مادرش و یه منبع بزرگ عشق برای خواهر ناتوانش

بعدش ک اثرش رو رو زندگیشون دیدن دو بچه دیگ هم خود خواسته باردار شدن و خیلی زندگیشون فرق کرد

بنظرم شماهم فکر بچه بعدی باش ادم از اینده خبر نداره خواهر وبرادر پشتوانه های محکمی میتونن برای دخترت باشن

اسی جان ببخشید من اینجا پست میذارم تاپیکات رو خوندم امیدوارم خدا انقدر به  دلت صبر و ارامش بده ...

دیگ دلم بچه نمیخواد...... 

دیگ دلم بچه نمیخواد...... 

حق داری با تجربه سختی که برات پیش اومده خدا انشاءالله دلت رو آروم کنه

ولی بنظرم بهش فکر کن من چون دوستمو دیدم که چقدر زندگی همشون بعد بچه دوم بهتر شد و دختر اولش هم خیلی سرحالتر شد از لحاظ جسمی بخاطر شور و شوق بوجود امده تو خانواده حیفم اومد به شما نگم تجربشو

انشاءالله که بهترینها برات پیش بیاد

سلام عزیزم ببخشید من نمیدونستم دخترتون مریضه واقعا معذرت میخوام نمیدونستم مریض و مریضیش چیه حلال کنی ...

فدا سرت....  اشکالی ندارهه....  در پناه خدا باشی🙏🌹

عزیزم امضاها  خوندم دلم برات سوخت و گفتی که عفونت زده به مغز بچت  و فلج  شده نمی‌تونه راه بده حرف بزنه ببین یه سری چیزا هست من نمی‌تونم درست توضیح بدم خیلی طولانی من سر نخ بهت میدم شما تحقیق کن یه مادر واسه شفای بچش همه کاری می‌کنه شما حرف منو به مسخره نگیر و فقط دوماه سابلیمینال هاردین گوش بده حرفای پنهانی با تاکیدات بالا تو‌ آهنگ هاش هست و ضمیر ناخوداگاه‌ شما باعث میشه که هر تغییری می‌خوای روی خودتون یا بچتون‌ انجام‌ بشه مثلا حرف بزنه راه بره‌ یا هرچیزی‌ که‌ مثبت باشه و به نفعش‌ باشه‌ دسته کم نگیر ضمیر نا خوداگاه‌ رو من لینک تمام کانال های هاردین رو میزارم یه لینک گپ چت هم تو کانالی‌ که بهت میدم هست عضو بشو‌ سابلیمینال  هاش معتبره‌ رایگان‌ قویی‌ و‌ باید‌ استرس‌ اینکه‌ کی‌ نتیجه‌ میده نمیده رو نداشته باشی خلاصه تو گپ چت هم بگو مشکلت رو راهنماییت‌ می‌کنن‌ چه‌ سابلیمینالی‌ گوش‌ بدی این لینک‌ گروهی که‌ بهت میدم رو تو تلگرام تو پیام های ذخیره شده بفرست بعد که آبی شد بزن رو لینک عضو کانالی‌ میشی که‌ لینک‌ چندتا‌ کانال‌ از‌ هاردین‌ هست‌ مثل 

چنل‌ نتایج  

چنل‌ اطلاعات‌ 

چنل‌ سابلیمینال

گپ‌ چت‌ هاردین‌ 

عضو این ۴تا حتما بشو 

دوتا جنب سابلیمینال‌ داره تو هر دوتا عضو‌ بشو‌‌ 

تو‌ که‌ برای‌ نجات‌ بچت‌ به‌ هردری‌ زدی‌ اینم‌ امتحان‌ تو‌ چنل‌ سابلیمنال‌ فلوراسلامتی‌ جسمی‌ وروحی‌ هست‌ می‌تونی‌ برای‌ دیگران‌ هم‌ گوش بدی زیرش نوشته‌ خواهشن‌ کناره‌ دخترت‌ بشین‌ گوش‌ بده‌ سابش‌ کمتر‌ از‌ یک‌ دقیقه‌ هست‌ ولی‌ هزاران‌ تاکیدات‌ داره‌ که‌ ناخوداگاهت‌ متوجه‌ میشه‌ و‌ به‌ مرور‌ زمان‌ کم‌ کم‌ نتیجه‌ میگیری۱۰۰٪با‌ تلقین‌ مثبت‌ توروخدا  همین‌ یه‌ کار‌ رو‌ بکن‌ هر‌ ناممکنی‌ رو ممکن‌ میسازه‌ دله‌ خودتو‌ و ما رو شاد کن این همه‌ زحمت‌ کشیدم‌ تایپ‌ کردم  مدیونی‌ اگه تلگرام‌ نصب‌ نکنی‌ و‌ وارد‌ این‌ چنل‌ ها نشی‌ من دلم‌ خیلی‌ برات میسوزه‌ هیچ‌ منفعتی‌ هم  ندارم که‌ دارم‌ اسرار‌ می‌کنم‌ بهم‌ شک‌ نکن‌ فقط‌ بخاطره‌ ثوابش‌ دارم‌ اسرار‌ می‌کنم‌ خوشحال‌ میشم  نتیجه‌ بگیری 

درضمن‌ اون‌ کانال‌ ساب‌ هاردین‌ نزدیک‌ به‌ ۲۰هزار‌ نفر‌ عضو‌ داره‌ 

چنلای هاردین 𝐒𝐮𝐛 جوین اجباری. •🗯

چنل اصلی ،🍷.

چنل ایده تلقین + سناریو 🐈‍⬛️.

چنل دوم جوین اجباری 🍷.

چنل توضیحات و سوالات 🐈‍⬛️‌.

چنل نتایج 🍷.

چنل متحد 🍷.

چنل کد  🐈‍⬛️.

چنل اهنگ های سابلیمینال  🍷.

گپ چت🩸•

این بالایی رو جدا کپی کن همینجوری که هست تو پیامهای‌ ذخیره شده تلگرامت‌ بفرست بعد دیگه‌ آبی میشه میزنی روش وارد کانال‌ هاش میشی هر توضیحی هم خواستی تو گپ چت بگو بهت بگن و اینکه از مشکل بچه حتما بگو ساب هم خواستی گوش بدی کنار دخترت گوش بده بهتره

عزیزم امضاها  خوندم دلم برات سوخت و گفتی که عفونت زده به مغز بچت  و فلج  شده نمی‌تونه ...

باش... ممنونم ک این همه نوشتی و برام وقت گذاشتی... 

خواسته اي از خدا ندارم جز شفاي دختر شما عزيزم

اگر به اميد خدا روزي بهتر شد يه خبر بده كه ماهم توي اشك شوقت شريك باشيم  

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

عزیزم منم خواهرم بیماره و تمام امیدم بخداست، تا قبل بیماری خواهرم دغدغه‌هایی داشتم که الان یک هزارم سلامتی خواهرم ارزش ندارن ، خدایا تو برامون معجزه کن 🤲 از ته دلم برای دختر  نازت دعا میکنم من دلم خیلی گرفته