عزیزم امضاها خوندم دلم برات سوخت و گفتی که عفونت زده به مغز بچت و فلج شده نمیتونه راه بده حرف بزنه ببین یه سری چیزا هست من نمیتونم درست توضیح بدم خیلی طولانی من سر نخ بهت میدم شما تحقیق کن یه مادر واسه شفای بچش همه کاری میکنه شما حرف منو به مسخره نگیر و فقط دوماه سابلیمینال هاردین گوش بده حرفای پنهانی با تاکیدات بالا تو آهنگ هاش هست و ضمیر ناخوداگاه شما باعث میشه که هر تغییری میخوای روی خودتون یا بچتون انجام بشه مثلا حرف بزنه راه بره یا هرچیزی که مثبت باشه و به نفعش باشه دسته کم نگیر ضمیر نا خوداگاه رو من لینک تمام کانال های هاردین رو میزارم یه لینک گپ چت هم تو کانالی که بهت میدم هست عضو بشو سابلیمینال هاش معتبره رایگان قویی و باید استرس اینکه کی نتیجه میده نمیده رو نداشته باشی خلاصه تو گپ چت هم بگو مشکلت رو راهنماییت میکنن چه سابلیمینالی گوش بدی این لینک گروهی که بهت میدم رو تو تلگرام تو پیام های ذخیره شده بفرست بعد که آبی شد بزن رو لینک عضو کانالی میشی که لینک چندتا کانال از هاردین هست مثل
چنل نتایج
چنل اطلاعات
چنل سابلیمینال
گپ چت هاردین
عضو این ۴تا حتما بشو
دوتا جنب سابلیمینال داره تو هر دوتا عضو بشو
تو که برای نجات بچت به هردری زدی اینم امتحان تو چنل سابلیمنال فلوراسلامتی جسمی وروحی هست میتونی برای دیگران هم گوش بدی زیرش نوشته خواهشن کناره دخترت بشین گوش بده سابش کمتر از یک دقیقه هست ولی هزاران تاکیدات داره که ناخوداگاهت متوجه میشه و به مرور زمان کم کم نتیجه میگیری۱۰۰٪با تلقین مثبت توروخدا همین یه کار رو بکن هر ناممکنی رو ممکن میسازه دله خودتو و ما رو شاد کن این همه زحمت کشیدم تایپ کردم مدیونی اگه تلگرام نصب نکنی و وارد این چنل ها نشی من دلم خیلی برات میسوزه هیچ منفعتی هم ندارم که دارم اسرار میکنم بهم شک نکن فقط بخاطره ثوابش دارم اسرار میکنم خوشحال میشم نتیجه بگیری
درضمن اون کانال ساب هاردین نزدیک به ۲۰هزار نفر عضو داره
چنلای هاردین 𝐒𝐮𝐛 جوین اجباری. •🗯
چنل اصلی ،🍷.
چنل ایده تلقین + سناریو 🐈⬛️.
چنل دوم جوین اجباری 🍷.
چنل توضیحات و سوالات 🐈⬛️.
چنل نتایج 🍷.
چنل متحد 🍷.
چنل کد 🐈⬛️.
چنل اهنگ های سابلیمینال 🍷.
گپ چت🩸•
این بالایی رو جدا کپی کن همینجوری که هست تو پیامهای ذخیره شده تلگرامت بفرست بعد دیگه آبی میشه میزنی روش وارد کانال هاش میشی هر توضیحی هم خواستی تو گپ چت بگو بهت بگن و اینکه از مشکل بچه حتما بگو ساب هم خواستی گوش بدی کنار دخترت گوش بده بهتره