2777
2789
عنوان

کیا با قرص گلوریا لاغر شدن؟

1355 بازدید | 22 پست

چند کیلو کم کردین؟

قرص دیگه ای هست که بدون عوارض باشه و لاغر کنه؟

دیگه خسته شدم هیچی نمی‌خورم روز به روز چاقتر میشم

دردیست در سینه‌ام که همزاد جهان است🌍!'
خب شاید تیرویید داری اول چکاب کامل انجام بده مشکلی نداشتیم بعد دارو مصرف کن

ازمایش دادم نداشتم

دیگه به گربه افتادم از صبح تا شب هیچی نمی‌خورم گرسنگی میکشم ولی باز چاق میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه خبر نداری قرص گلوریا 44درصدش شیشه است! پلیس میگفت... کلیپ دستگیری فروشنده هاشو ندیدی؟ 

اره شنیدم 

ولی گفتم شاید اگه از داروخونه بگیرم مطمئن‌تر باشه

دیگه از چاقی زیاد میخوام مصرف کنم

ببین قرص و ول کن روزی دوساعت پیاد روی کن و هم چیزم بخور هر چقدر خود تو گرسنگی بدی عضلاتت آب میشن نه ...

مرسی تصمیم گرفتم از فردا پیاده روی و ورزش کنم

قبلنا قرص اعصاب میخوردم همون موقع چند کیلو اضافه کردم از اون موقع هم هرچی میخورم چاق میشم

قرص فقط روند لاغری تسریع می‌کنه بهتره در کنارش ورزش و سالم خوری هم رعایت بشه

خیلی رعایت میکنم ولی هی چاقتر میشم 

الان شدم ۷۳ کیلو

مرسی تصمیم گرفتم از فردا پیاده روی و ورزش کنم قبلنا قرص اعصاب میخوردم همون موقع چند کیلو اضافه کردم ...

من استایلیش گرفتم خوب داره لاغر میکنه با شوهرم گرفتیم هرکدوم سی تا برداشتیم. داره تموم میشه به شوهرم میگم یه قوطیم بگیریم میگه نه میترسم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
من استایلیش گرفتم خوب داره لاغر میکنه با شوهرم گرفتیم هرکدوم سی تا برداشتیم. داره تموم میشه به شوهرم ...

عوارض نداشت؟ قیمتش چند بود؟

وزن کم کردی؟

مرسی تصمیم گرفتم از فردا پیاده روی و ورزش کنم قبلنا قرص اعصاب میخوردم همون موقع چند کیلو اضافه کردم ...

نه ببین اگه واقعا تصمیم جدی داری فقط پیاده روی صبح عالیه ببین دوست مامانم توی یک ماه هشت کیلو لاغر کرد ساعت شش نیم تا ده صبح میرفت توی پارک پیاده روی بدو بدو عالی شده بود 

نه ببین اگه واقعا تصمیم جدی داری فقط پیاده روی صبح عالیه ببین دوست مامانم توی یک ماه هشت کیلو لاغر ک ...

وای چه خوب

من همیشه فک میکردم پیاده روی تاثیر نداره