2777
2789
عنوان

ممنون میشم نظر بدید ، خیلی مهمه

82 بازدید | 11 پست

دوستان این سوالو یه آقایی از من پرسید من گفتم اینجا بذارم ببینم نظر شما چیه؟

سوالشون این بود که

ما از خانواده دختر عمم اینا جواب مثبت گرفتیم برا خواستگاری که کس دیگه ای نیاد و بدونن که عروس ماست ( خواستگاری رسمی و... نبوده بین خودمون فقط )

اینم بگم که خواستگار زیاد داشته و حتی پسر خاله اش هم خیلی پیگیر بود ولی خود دختره گفته بود نمیخوام
حالا دختره اصلا پیام نمیده به من و وقتی هم من پیام میدم یه جورایی سرد جواب میده و بعضی مواقع سین میکنه و جواب نمیده

نظر شما چیه
میخواد یا نمیخواد؟؟؟؟؟؟؟؟

ناز میکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما میخواد الان درگیر رابطه نشه تازمانی که ایشون به صورت رسمی پا پیش بذاره. 

بعدم میتونه باهاش صحبت کنه ببینه چرا اینجور رفتار میکنه. قشنگ از خودش بپرسه که آیا تمایلی به ازدواج داره یانه. 

خب  جواب مثبت را عروس داده یا خانواده اش این  خیلی مهمه 

عروس  چند سالش هست 

در بعضی مناطق و بخصوص مناطق کوچک ممکنه برای دختر حرف  بشه 

شاید دختره می ترسه 

باید بگن در ایام  اشنایی این دونفر اجازه دارن که باهم در فضای مجازی هم  باشند 

من احساسم  اینه که این حرف بیان نشده 

واگر خواسته دختر مثبت  بوده 

حتما دختر بسیار با اصل و نسبی  هست 

حتما میخواد الان درگیر رابطه نشه تازمانی که ایشون به صورت رسمی پا پیش بذاره.  بعدم میتونه باها ...

به نظرت وقتی پسره چندین بار پیام داده و دختره جواب نداده یا سرد جواب داده
حرکت خوبیه مستقیم پرسیدن اینکه میخواد یا نه؟

خب  جواب مثبت را عروس داده یا خانواده اش این  خیلی مهمه  عروس  چند سالش هست&nbs ...

هم خانواده جواب مثبت دادن هم خود دختره

چون قبلا خواستگار داشته و خیلی راحت جواب رد میداده

18 سالشه

و اینکه مادر دختره خودش گفته که میتونی با پسر حرف بزنی ببینی اصلا تفاهم دارید یا نه