2777
2789

سلام اقدامیای سایت

ماه قبل دو تا فولیکول خوب داشتم که به نوبت بالغ و ازاد شدن اما بی بی چکام ۱۰ روز بعد از نزدیکیم این شکلی شدن و روز ۲۵ پری افتادم رو خونریزی شدید و دردای وحشتناک.دکتر رفتم سونو داخلی داد.دکتر گفت بارداری شیمیایی بوده و سقط شده.بی بی چک هر وقت کمرنگ بشه یا دو خطش پخش شه،نطفه نمی مونه.گفتم اطلاع بدم که ضربه نخورین مثل من.  

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   

عکسشو اون بالا گذاشتم.

این دو تا به فاصله ی یک هفته مثبت شده ن

اما هیچ کدوم نموندن

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرابه فکر کنم

نه خراب نیستن اتفاقا تازه تولید شده ن

تاریخ انقضا دو سال دیگه س

من سر دخترم کمرنگ شد الان ۴ سالشه کنارمه

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲