یکم قربون صدقه کوردی یادم میدید؟(بخصوص طرف ایلام)خیلی لهحه باحال و قشنگیه
یه اسم قشنگ که به طرف مقابل میگید
یامیخوایید ازش تعریف کنید
راسی معنی (چنی عزیزی چی میشه؟
*چنی*
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
اینا همه معنی قربونت برم و دورت بگردم و...میدن: بومه صدقت؛دردت ده گیانم؛بومه نذرت؛دردت ده قلبم
نفسم:هناسم
نازارگم:نازنینم
خیش ارات:جون برات😁
کل کسگم:همه کسم
دوست دیرم:دوست دارم
زیاد حضور ذهن ندارم؛اگه چیزی مدنظرت هست بگو معادل کوردیش رو بهت میگم عزیزم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
اینا همه معنی قربونت برم و دورت بگردم و...میدن: بومه صدقت؛دردت ده گیانم؛بومه نذرت؛دردت ده قلبم نفسم ...
همه اینارو بم گفته بجز خیش ارات🥲من یچیز جدید میخام 🩶
تاقانه ینی یکی یدونه مثلا میگی تاقانه کم ینی یکی یدونه ام باوان ینی امید آخرمی یه چیز خفنیه مثلا ...
تاکانه میگن البته فکر کنم؛توی ایلام و کرمانشاه به ادمای خیلی چاق میگن توی سنندج معنی یکی یدونه میده؛برای کرمانشاهیا و ایلامیا فحش بحساب میاد🤣🤦🏻♀️
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
تاقانه ینی یکی یدونه مثلا میگی تاقانه کم ینی یکی یدونه ام باوان ینی امید آخرمی یه چیز خفنیه مثلا ...
خیلی کلماتتون قشنگه مرسی🥲🩶