2777
2789

آلفا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم یه پماد بهت معرفی میکنم بزن خیلی خوبه.اسمش پماد اکبر ۱.واسه سوختگی.پمادش ایرانیه اما عالیه..عطاریا دارن.اکبر ۱ بخر.اکبر ۲ واسه درد عظلاته

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
ببین عزیزم یه پماد بهت معرفی میکنم بزن خیلی خوبه.اسمش پماد اکبر ۱.واسه سوختگی.پمادش ایرانیه اما عالی ...

کامل زخمش خوب شده ها پوستش الان رنگ صورتی و تقریبا سیاهه برا اینکه جاش نمونه بزنم 

لعنت بر حافظه بر باد رفته...

پماد کالوندلا...یا .....

جای سوختگی رو تا حدی محو میکنه

داروخانه داره.

متاسفانه ذهنم یاری نمیکنه.اسم دقیقشو

ولی هست ناراحت نباش

اما برای سوختگی معمولی و تازه خمیر دندان و سیب زمینی 

مسکن خوبی هستند....

امیدوارم هرگز سوختگی مهمان کسی نشود....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
پماد برای ترمیم استراتادرم عالیه پماد برای سوختگی های سطحی فلامیژل عالیه

سوختگیش سطحی نبود 😭

این پمادی که میگی برا بچه هم میشه استفاده کرد نحوه مصرفش هم میگی شما ازش نتیجه دیدین

ایشالا عزیزم حتما میخرم میزنم روزی چندبار بزنم 

بستگی داره چقدر سوخته باشه.اما طریقه استفادشو روش نوشته.خوب میشی عزیزم.استرس نداشته باش اصلا..آب ولرم زیاد بخور پوستت زیرش آب بیفته.زودی خوب میشی❤

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱