2777
2789
عنوان

برید به خدا بگید

137 بازدید | 16 پست

اشکال نداره منو لایق عشقم ندونستی ولی من هنوز خدا جونم دوستت دارم

برید به خدا بگید اخه گفته بودی به مو میرسه ولی پاره نمیشه 

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

خدا هم شما رو رها نکرده و آغوشش برای شما بازه...

وَالضُّحَى وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَى
مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَى ...
سوگند به روز وقتی نور می‌گیرد
و به شب وقتی آرام می‌گیرد
که من نه تو را رها کرده‌ام
و نه با تو دشمنی کرده‌ام 

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین رو نصیبت می‌کنه 

ناامید نشو

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

توکلت به خودش باشه نا امید نشو منم همین الان در دلشکسته ترین حال ممکنم ولی هنوز بهش امید دارم 

بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)
خدا هم شما رو رها نکرده و آغوشش برای شما بازه... وَالضُّحَى وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَى مَا وَدَّعَک ...

من نگفتم که منو رها کرده

من گفتم منو لایق ندونست

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
من نگفتم که منو رها کرده من گفتم منو لایق ندونست

شما لایق بهترینا هستید و خدا میخواد شما به بهترینا برسید منتها نه در ظاهر بلکه در حقیقت وجودتون..

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
اره خودم بگم ولی چی بگم با چه رویی بگم

عزیزم فکر میکنی خدا با کسی قهر میکنه؟ این چه حرفیه‌ ک میگی با چ رویی‌ بگم؟ اگرم کاری کردی ک الان پشیمونی‌ مطمئن باش خدا بخشیدتت‌‌

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
عزیزم فکر میکنی خدا با کسی قهر میکنه؟ این چه حرفیه‌ ک میگی با چ رویی‌ بگم؟ اگرم کاری کردی ک الان پشی ...

میگم حتما بنده خوبی نیستم که میدونست دوستش دارم و داره میده به یکی دیگه

میدونه زیادی سختی کشیدم

میگم حتما بنده خوبی نیستم که میدونست دوستش دارم و داره میده به یکی دیگه میدونه زیادی سختی کشیدم

حتما ب صلاح نبوده عزیزم 

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
حتما ب صلاح نبوده عزیزم 

تنها جمله ای که باید قبول کرد که به صلاح نبوده

چون چاره ای نیست🙂

تنها جمله ای که باید قبول کرد که به صلاح نبوده چون چاره ای نیست🙂

نه واقعا‌ یه جاهایی یه چیزایی به صلاح آدم نیست...