2777
2789

آخی عزیزم  چیشده؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی شاید عشقت لیاقت تورو نداشته وا!

منو لایق ندونست دیگه 

راضیم به رضاش کاری نمیشه کرد

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
خدا حتما دوست داشته صلاحتو با اون ندونسته مطمئن باش بهتر از اون گیرت میاد

میدونی چیه بعضی وقتا مربوط به صلاح نیست

بحث لیاقته که هیچ وقت منو لایق آرزوهام ندونست

ولی اشکالی نداره به خدا بگید  هنوزم دوستش دارم منظورم خود خداست

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
میدونی چیه بعضی وقتا مربوط به صلاح نیست بحث لیاقته که هیچ وقت منو لایق آرزوهام ندونست ولی اشکالی ن ...

بمیرم برا دلت

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
  بمیرم برا دلت

خدا نکنه عزیز دلم

واسه ما ها که این پایین شهریم همینه دیگه 

کمتر دیده میشیم

میدونی چیه بعضی وقتا مربوط به صلاح نیست بحث لیاقته که هیچ وقت منو لایق آرزوهام ندونست ولی اشکالی ن ...

عزیزمممممم

اعتقاد داشته باش ک میرسی

من خودم فقط به خدا میگم حرفامو میگم خدا باید بهم بدی بهمم میده واقعا

خدا نکنه عزیز دلم واسه ما ها که این پایین شهریم همینه دیگه  کمتر دیده میشیم

نه گلم به پایین شهر ربطی نداره اونجوری فک نکن شاید قسمت نبوده شاید اگه باهم بودین اتفاق بدتری قرار بود بیوفته شاید خدا از به بلای بزرگی نجاتت داده

عزیزمممممم اعتقاد داشته باش ک میرسی من خودم فقط به خدا میگم حرفامو میگم خدا باید بهم بدی بهمم میده ...

من همه حرفامو گفته بودم به خدا

میدونه خیلی سختی کشیدم

من توکل کردم به خودش ولی خوب خدا لایقم ندونست

نه گلم به پایین شهر ربطی نداره اونجوری فک نکن شاید قسمت نبوده شاید اگه باهم بودین اتفاق بدتری قرار ب ...

براش آرزوی خوشبختی دارم من که لایق بودن تو کنارش نبودم

ان شاالله که خوشبخت بشه