2777
2789

اصلا نده خیلی زیاد آلرژی زا هست

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قطره بیلی ناستر بنظرم بهتره از داروخانه تهیه کنی بهش بدی

اینکه عدد زردی چند باشع خیلی مهمه 

حتما آزمایش بدید و پیگیری کنید 

از دادن خودسرانه دوری کنید 

ان شاءالله که خوب میشه 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

نکن این کارو

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش

ببین عزیزم من اندازه یک قاشق چایخوری لیموشیرین و۲تادونه انارتودهنش ترکوندم چون دکترش نبود 

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

بچه خودم زردی داشت یکی از دوستام گفت بهش عرق کاسنی بدم دو قطره من همونم ندادم یه سری عرقیات دکتر گفت خودم خوردم و نی‌نی هم باهاشون شستم خدا رو شکر زردیش اومد پایین

جانم فدای ایران