پیشولیی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 543 عنوان بینی عملیا بیاینن 310 بازدید | 22 پست خانوما من بینیمو عمل کردم چهار ماه شدهبینیم کج هس(قبلش انحرافم داشتم و از ظاهر مشخص بود )بعد از عملمم همینه حتی کج تر از قبل😢بنظرتون درس میشه؟اگر درس نشد میتونم برم بینسمو جراحی کنم فقط برای انحراف؟ بیا باهم بریم سوریه پیش عمهزینب😉 www.dadashreza.com 1401/11/27 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mina2024 عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 152 نمیدونم از دکترتون سوال کنیدبرای ترمیم حداقل باید یکسال بگذره یک لحظه اشتباه یک عمر اندوه به بار می آورد.مثل چینی
ناناز_خانم عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 6018 عکس میزهری؟؟منم کح بود عمل کردم تا۹۰ درصد راست شد ولی بهم گف ازون اول ک بینیا کج کامل ۱۰۰ درصد صاف نمیشن مگر تو عمل ترمیمی کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
ناناز_خانم عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 6018 عکس گذاشتی قبلش لایکم کن ببینم کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
پیشولیی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 543 نمیدونم از دکترتون سوال کنید برای ترمیم حداقل باید یکسال بگذره دکترم اصن بعد از عمل تحویلم نمیگیره😞 بیا باهم بریم سوریه پیش عمهزینب😉 www.dadashreza.com
پیشولیی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 543 عکس میزهری؟؟ منم کح بود عمل کردم تا۹۰ درصد راست شد ولی بهم گف ازون اول ک بینیا کج کامل ۱۰۰ درصد صاف ... عکس تمام رخ نمیگیرم اصن انقد ک کجهدکترم قبلش چیزی نگفت گف صاف میشه ولی الان از قبلترشم کجتره بیا باهم بریم سوریه پیش عمهزینب😉 www.dadashreza.com
mina2024 عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 152 دکترم اصن بعد از عمل تحویلم نمیگیره😞 همشون همیننخرشون که از پل میگذره جواب یه پیامم نمیدن هرچی هم بگی میگه ورمه خوب میشهدکترت کی بود یک لحظه اشتباه یک عمر اندوه به بار می آورد.مثل چینی
ناناز_خانم عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 6018 عکس تمام رخ نمیگیرم اصن انقد ک کجه دکترم قبلش چیزی نگفت گف صاف میشه ولی الان از قبلترشم کجتره شایر تو اینجوز فک میکنی و اونقدر کج نباشهپس چحوری تشخیص بدم کجیشو؟؟ کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
پیشولیی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 543 یعنی انحرافت رو عمل نکردی فقط زیبایی عمل کردی ؟ میخاستم دوتاش باهم باشه!ولی دکتر ته رو زیبایی کار کرده نه رو انحراف😐واقعا هیچکاری نکرده فقط بینیم کج تر شده همین بیا باهم بریم سوریه پیش عمهزینب😉 www.dadashreza.com
پیشولیی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 543 شایر تو اینجوز فک میکنی و اونقدر کج نباشه پس چحوری تشخیص بدم کجیشو؟؟ عزیزم کج هس تو عکس کامل مشخصه و وقتیم ک دست میکشم رو بینیم کاملااا پیداسجوریه ک وقتیم چسب میزنم همه متوجه کجی میشن چ برسه چسب نداشته باشه بیا باهم بریم سوریه پیش عمهزینب😉 www.dadashreza.com
ناناز_خانم عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 6018 میخاستم دوتاش باهم باشه!ولی دکتر ته رو زیبایی کار کرده نه رو انحراف😐 واقعا هیچکاری نکرده فقط بینیم ... مگ میشع؟؟؟ کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
فیروزه۲ عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 5046 میخاستم دوتاش باهم باشه!ولی دکتر ته رو زیبایی کار کرده نه رو انحراف😐 واقعا هیچکاری نکرده فقط بینیم ... بهش نگفتی انحراف بینین رو عمل کنه ؟ مگه میشه اول باید مشکلات بینی رو عمل کنن و همزمان زیبایی خدایا شکرت
ناناز_خانم عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 6018 عزیزم کج هس تو عکس کامل مشخصه و وقتیم ک دست میکشم رو بینیم کاملااا پیداس جوریه ک وقتیم چسب میزنم هم ... میشع عکس بزاری کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
پیشولیی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 543 مگ میشع؟؟؟ الان ک شده جوابمم درستو حسابی نمیده بیا باهم بریم سوریه پیش عمهزینب😉 www.dadashreza.com