2777
2789
عنوان

خانوما کمککککک فسنجون..

113 بازدید | 13 پست

سلام به همگی 

مامانم فسنجون گذاشته شب مهمون داریم فقط مامانم از ساعت پنج دست به کار شده میترسه خورشت جا نیوفته شما چیکار میکنین چنین مواقع راه حلتون چیه..؟♡

من آزاده از خاک آزادگانم           گل صبر،میپرود دامن من:)army purple                                 وکیل مدافع حقوق دختران،مادر هفت فرزند به نام بنگتن،آرتیست هنر خانم کیم                      دکترای کره شناسی،ISTP,دوزبانه فارس و تورک قیزیام👻✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سو رو کم میکنم و دعا میکنم چون فسنجون هرچی بیشتر بمونه بهتر جا میوفته

نهایت مهمون هاتونو با شیرینی و میوه سرگرم کنید و شام و دیرتر بدین

البته از الان تا ساعت ۹ اینا کامل میپزه

💔
تا ساعت نه جامیوفته

وای خیلی ممنونم ازتون به مامانم گفتم کلی خوشحال شد💜

من آزاده از خاک آزادگانم           گل صبر،میپرود دامن من:)army purple                                 وکیل مدافع حقوق دختران،مادر هفت فرزند به نام بنگتن،آرتیست هنر خانم کیم                      دکترای کره شناسی،ISTP,دوزبانه فارس و تورک قیزیام👻✌
برا فسنجون ۵ دیره برای سری‌های بعد زودتر بزارید.

والا شاید باورت نشه ولی همیشه از صبح میزاره و زیرش و کم  میکنه امروز اینجوری پیش اومد😂💜

تا ساعت نه جا میفته نگران نباش

خیلی ممنونم ازتون💜❤