taha001400 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 234 عنوان نی نی یار 119 بازدید | 32 پست دوستان یه نی نی یارمعرفی کنید 1401/11/27 | 17:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایاشکررررررت عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 2802 کدوماشون مسئول برگردوندن کاربری ھستن؟یکی دوستام چند روزہ ھمش درخواست میدہ ولی میگہ برنمیگردونن،حداقل دلیلشو بگید
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 @نی_نی_یار_پنج معرفی میکنم😂 •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
کاربر_یلدایی عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 8399 برای ازدواج میخای😂🫴 الان میاد تعلیقت میکنه😂 یه مدت تعلیق... توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
taha001400 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 234 برای ازدواج میخای😂🫴 خخخخ ن میخوام تاپیکمو پاک کنه
خدایاشکررررررت عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 2802 @نی_نی_یار_3 ایشون کار دارن باھاتون گفتن صدا بزنم،گلم لطفا جوابمو بدید ک ب بندہ خدا بگم@mzamzaچرا برش نمیگردونین ھرچی قسمت تماس با ما میگہ؟
taha001400 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 234 @نی_نی_یار_پنج معرفی میکنم😂 مرسی عزیزم😘بهش پیام بدم توخصوصی؟ من تازه واردم نخندید
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 مرسی عزیزم😘بهش پیام بدم توخصوصی؟ من تازه واردم نخندید همینجا هم میشه گفت بهشون •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
خدایاشکررررررت عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 2802 @نی_نی_یار_پنج گلم لطفا جوابمو بدید ک ب بندہ خدا بگم@mzamzaچرا برش نمیگردونین ھرچی قسمت تماس با ما میگہ؟
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 مگه میبینن بله •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52461 @نی_نی_یار_پنج گلم لطفا جوابمو بدید ک ب بندہ خدا بگم @mzamza چرا برش نمیگردونین ... سلام دیگه برنمیگرده مدام از نداری و نیاز مالی میگه که ممنوعه تو سایت ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
کاربر_یلدایی عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 8399 سلام دیگه برنمیگرده مدام از نداری و نیاز مالی میگه که ممنوعه تو سایت نی نی یار یادمه یه مدت تعلیق... توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎