2777
2789
دوست شدیم،عاشق شدیم،تصمیم به ازدواج گرفتیم خانواده ها از هم خوششون نیومد اختلاف افتاد بینمون،تحملامون تموم شد و اشتباهاتمون زیاد شد کات کردیم من ازدواج کردم جدا شدم و باز ازدواج کردم و بچه دار شدم اونم چند سال بعد ازدواج کرد و الان پسرش یکسال و خورده ای هست ظاهرا هر دو زندگی خوبی داریم
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد پیچ درپیچه اینجا چجوری با ارامش حرف میزنید من الانه ک قاطی منم😂
بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
چرا ازین تاپیکا میزنید؟؟؟؟😞 ن واقعا؟
میخاین بگین بهش رسیدین؟ خب خوشبحاالتون
دیگه ازبقیه پرسیدن‌نداره ک😐😐 ما ب اندازه شما خوش اقبال و خوش شانس نبودیم ک هنوز بهم برسیم....
ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤
ازدواج کرده اما زندگی خوبی نداره. کلا پسر خوبی نبود اما من تو 16 سالگی فکرمیکردم اگه باهاش ازدواج کنم میتونم درستش کنم.هع اما الان عاشق همسرم هستم و فکرمیکنم اون احساس اصلا عشق نبود. فقط یه رویای بچگانه بود.
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
مامای مهربون... هرچیزی حکمتی درش هست . اینه بعضیا بهم رسیدن و نرسیدن خوشبختی و بدبختی نیست. خیلی ها میرسن و خوشلخت نیستن. خیلی ها هم با کس دیگه ازدواج میکنن و خوشبخت و شادن.
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
عشق اولم دو ماهه باهام بهم زده منم کارم شده هر روز غصه خورن تقریبا هر یه روز درمیون میبینمش تو خیابون ولی خب کاری از دستم بر نمیاد...
با درد صبر کن که دوا میفرستمت