چند روز پیش زنگ زدم به یه دعا نویس گفتم یه سر کتاب برا شوهرم باز کنه که ببینه سرو گوشش میجنبه یا نه بعدش بهم گفت نه چیزی نیست.الان بعد یک هفته زنگ زده میگه یه اشاره ای شده تو کتاب بیا بهت دعا بدم.میگه اونروز پشت تلفن نگفتم بهت گفتم حضوری که اومدی بگم بهت.از طرفی شکی نکردم به شوهرم تو این چند وقت.خیلی ذهن درگیره به نظرتون برم پیشش دعا بگیرم ؟؟ کسی تا حالا رفته پیش دعا نویس بعدش راست بگه همه چیو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگیتو نابود نکن شوهرت گناه داره اخه تا کی میخوایین به این جهالت ادامه بدین باهم صحبت کنین مشاوره برین اینکارا چیه اخهدعا نویسه پول لازم داشته گفته یقه ی شما رو بچسبه
میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل