2777
2789
عنوان

قلقلی سویا؟

1477 بازدید | 20 پست

سلام خانوما شب مهمون داریم گوشت هیچی تو فریزر نداریم میخواستم قیمه درست کنم با قلقلی سویا به نظرتون میشه؟ 

کسی درست کرده تا حالا ؟ 

کتلت سویا درست کردم ولی قلقلی نمیدونم میترسم وا بشه توی خورشت 

اسی ببخش پیام گذاشتم توی تاپیکتون،این بندہ خدا خیلی محتاج دعاست،بہ نتیتتون صلوات فرستادم ک ببخشی منو،ھرعزیزی میتونہ کمک کنہ بیاد تاپیک اعلام کنہ،تا ھرموقع بفرستید اشکال ندارہ زمان نذاشتن واسش،حاجت روا بشید الھی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10343563&slug=ختم-صلوات-بیاین-کمک-کنید-ختمشون-ختم-بشہ-حاجت-روا-بشید-الھی&postId=274722312

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من تجربه قلقلی ندارم بامرغ خوب میشه

دوستان سایت بازرگام گوشت اورده باقیمت مناسب.گوشت گوسفندی کیلویی ۱۵۰

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

سویا تنها وا میره یک بسته سنگدون بخر با کمی سویا و پیاز چرخ کن بعد قلقلی کن و سرخ کن بنداز توی قیمه اینطوری کسی نمیفهمه همه فکر میکنن گوشت چرخ شده است.من اینکارو کردم.سنگدون ارزونه عزیزم