2777
2789
نه عزیزم منظورم این نبود دیروز تا حالا چنتا بیبی چک مثبت دیدم برای این گفتم🌹 ببخشید اگ ناراحت شدی ...

نه قربونت عزیز اصلا ناراحت نشدم اتفاقا خیلی جنبه دارم 

بسلامتی ....😝😝

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜
من الان دو روز گذشته هنوز ازمایش ندادم🤣 گذاشتم هفته دیگ برم قشنگ ۵ هفته کامل بشه منو هی اینور اونو ...

من رفتم آزمایش دادم ولی صبح  جوابش میاد 

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک پدرم در اومده مخصوصا وقتی دختر دوسالم اڌیتم میکنه دوسدارم بشینم گریه کنم دیگ

وای چه سخت من بچه ی اولمه کسی نیست منو اذیت کنه🤦‍♀️🤦‍♀️

وای چه سخت من بچه ی اولمه کسی نیست منو اذیت کنه🤦‍♀️🤦‍♀️

میخاستم دخترم ک ۵ساله شد یا سنم ک ب ۲۵یا۲۶رسید اقدام کنم ناخاسته باردار شدم

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی
چقدر دیر ازمایش بتا؟

ن فقط مثبت منفی 

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
چقدر دیر ازمایش بتا؟

اره قبلا ی ساعته بود الان شده ی روزه 

چقدر دیر ازمایش بتا؟

گفت بتا هفته رو مشخص میکنه گفتم نمیخوام 

چون خودم میدونم الان ۴ هفتم تقریبا دیگه 

فقط خواستم مطمئن شم ک بی بی کادب نبوده باشه ‌حوابش 

میخاستم دخترم ک ۵ساله شد یا سنم ک ب ۲۵یا۲۶رسید اقدام کنم ناخاسته باردار شدم

فدا سرت عزیز ایشالله بسلامتی باشه! الان چن سالته مگ؟

ن فقط مثبت منفی 

همون بتاس.. دیگ بی بی چک چن تا بزن همشون خط قرمز بیوفته ینی حامله ایی علائم هاتم نشونشه نگران نباش

گفت بتا هفته رو مشخص میکنه گفتم نمیخوام  چون خودم میدونم الان ۴ هفتم تقریبا دیگه  فقط خو ...

یکیش بتاس که مثبته.. یکیش بتا تیتر هست که هفته هام رو نشون میده... بسلامتی عزیز باز خبر بده اینجاااا دیگ انگار باهم بارداریم  از تجربه های هم استفاده میکنیم

اره قبلا ی ساعته بود الان شده ی روزه 

اره منکه هنوز نرفتم  گذاشتم هفته ی دیگ دوشنبه برم😊

قشنگ ۷ ۸ روز از موعدم بگذره به امید خداااا💗