بچه ها جون کسی میتونه راهنمایی کنه عید بریم قشم یا بوشهر یا جزایر پارسیان میدونم شلوغه ولی چاره ای ندارم عید زمان داریم کدومش بهتره اول میخوایم بریم بعدش یکی از اینا
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از مشهد عزیزم نمیدونم حالا چی کار کنیم میتونیم اول بریم بندر و قشم بعد بریم شیراز یا اول بریم ...
آها ببین از مشهد راه بندر بهتون خیلی نزدیکتره من فسا هستم اگه بلد باشی برو بندر از اونجا قشم از راه پارسیان برو سیراف ودیر وکنگان وگناوه ودرنهایت شیراز
والا من خودم هرسال میرفتم قشم ولی امسال هزینه مکان ولندیگراف خیلی بالا رفته واجناسم به شدت گرون وبنجل از این گذشته ایام عید حداقل باید ۵.۶ساعت توصف لندیگراف وایسی ومن کلا پشیمون شدم گفتم یا میرم سیراف یا همون بندر با اتوبوس دریایی میرم جزیره های اطراف مثل هرمز ومارون ویه جزیره دیگم هستش که فراموش کردم اسمشو همون که شبا پر میشه از پلانگتون فسفری😍😍برا شما که از مشهد بخوای بری مستقیم از سیرجان یه ۲ساعتی راه داری به بندر ولی اگه بخوای برا خرید بری که سیراف وگناوه ارزونترن