2777
2789

رو تشک جیش کرد یکم نمش رسید ب فرش 

رو اون قسمت رو اسکاج با مایع کشیدم، ۴_۵ بار با دستمال مرطوب محکم روش کشیدم ، دو بار با دستمال خشک آبشو گرفتم

آخرم با سشوار نمشو گرفتم ک راه میریم خیس نباشه 

چون وسط فرشه امکان تشت گذاشتن و تا دادن و آب ریختن ندارم 

پاک شده؟

مرجع تقلیدم آیت الله سیستانی

قند عسل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ شک داشته باشی کثیفه 

اما اگ شک نداشته باشی تمیزه و مشکلی نداره 

اگ نم زده باشه ک نجس نیست 

ک اونم تمیز کردی شستی اون چیزی ک روش ریخته دیگ نیست تمیز شده ، 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

اگ آب میریختی ک دیگ میرفت همه جای فرشت  پخش میشد اما اونجوری همون قسمته تمیز کردی بو ام ک نمیده زیر فرشتم ک زرد نشده پس پاک شده و نجس نیست

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
اگه روی فرشت وسایل نیست لوله ش کن ببرش بیرون همون جا رو زیرش تشت بذار خشک که شد بیارش داخل

من میگم حتی قابلیت تشت گذاشتن نداره😵‍💫 

قالی ۳.۴ هس روشن مبل و ... جا هم نداریم😰😭

قند عسل من
مطمئنی؟ ینی ا لحاظ شرعی میگم🥺

والا نم داده باشه ک با شوینده پاک کنی دیگ نجسی روش نیست 

منی ک پسرم رو فرش مستقیم شاشیده باید بگم نجسه با ابم شستم اما  پایین فرشم زرد شده پخش شده همه جای فرشم میخام بشورمش دیگ ما تو حالمون نماز نمیخونیم پامون خیس نیس ک روش راه بریم یه گوششه 

برا شما فک نکنم نجس باشه