2777
2789
ی اسم که توش ناز داشته باشه  مثل سانازبگید قشنگ باشه ساناز قدیمیه

آناناز به نظرم جالب نیست چون ما ترکا به پدر میگیم آتا که با ناز جور در نمیاد 

آتا اسم مردونه ناز هم صفتی برا دختراست

تو اسمای جدید که میخوای ناز هم داشته باشه نازان خوبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استیکرتون بی احترامیه به نظرم تمام اسم هایی که گفتین زشته البته با احترام

معذرت میخوام ولی اصلا بی احترامی نبود🧡🧡

خب هرکس یه سلیقه ای داره دیگه ولی معمولا اسمای سه حرفی خوش آواترن

آناناز به نظرم جالب نیست چون ما ترکا به پدر میگیم آتا که با ناز جور در نمیاد  آتا اسم مردونه ن ...

من سرچ کرده بودم نوشته بود آتاناز اسم ترکی به معنای افتخار پدر هستش

اسامی که گفتین هیچ کدومش دوست ندارم به جزء هلیا

اسم سلیقه ای هست گلم

ولی خوب همه اسم هایی که گفتم به نظر خودم از آتاناز خیلی قشنگتر هستند

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)
بله معنیش این میشه ولی آتا خودش به معنی پدره که برا دختر بچه به نظرم جالب نیست 

موافقم با حرفتون

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

الارا هم به نطر من قشنگه ب معنی زینت دهنده خاندان

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

هلیا خیلی قدیمیه دوست من ۳۰ سالشه اسمش هلیاست

با احترام اسم قدیمی و جدید معنایی نداره

مثلا اسم سارا شاید به نظر ایرانی ها قدیمی باشه ولی تو کشورهای خارجی هنوزم رو بچه ها میزارن

اتفاقا اسم های قدیمی و اصیل و بامعنی مثل آناهیتا،ماندانا و...

خیلی بهتر از اسم های من در آوردی امروزی هست که معنی خاصی هم ندارند

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)