2777
2789

توروخدا انقد نگرانم پشرم‌هر چیزی‌ک‌میخوره وسط سینه هاشو نشون میده میگه مامان درد میگه درد میکنه دیگه‌نمیدونم چیکار‌کنم میترسم ببرمش بگن باید اندوسکپی بشه دارم دیوونه‌میشم

پسرم تو همه دلخوشی منی اما منو ببخش اگه مادر خوبی برات نیسم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب 

بجای نگرانی اون طفل رو ببر دکتر اگر خدای نکرده مشکلی هست زودتر رسیدگی کنید 

بیماری ممکنه برای هر انسانی اتفاق بیفته 

انشاالله که چیزی نیست گلم ولی همین امروز ببر دکتر کوچولوتو

معدشه طفلک 

ان شاالله زود خوب بشه 

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
معدشه طفلک  ان شاالله زود خوب بشه  ✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَ ...

توروخدا دعا‌کنید براش 

ببرش دکتر اندوسکپی ک درد نداره بیهوش میکنن من هفته قبل شدم

اخه س سالشه‌اصلا دلم‌نمیاد من‌میمیرم بخدا 

پسرمنم اینجوری بود دکتر گفت فیت فود نوشابه سس کاکایو تا دوسال نخوره بعدم شبا بارهنگ و عرق نعنا جوشون ...

افرین قبلنا وقتی شبا نوشابه میخورد صبش میگفت درد میکنه کم کم گذشت الان مثلا بیدار شد رفت ابمیوه اورد خورد بقیشو نخورد گفت ترشه درد میکنه

ببرش متخصص اطفال ، خدای نکرده بدتر میشه 

باشه توروخدا دعا کن براش حتما میبرم میگن دعاهای نینی سایتا گیراس

من اصلا متوجه نشدم ک اندوسکپی شدم حتی بعدشم متوجه نمیشی ک چکارت کردن

میدونم عزیزم من‌خودمم معدم‌مشکل داره رفتم‌اما این‌بچسنمیزازه اصن دست بزنه دکتر بهش