2777
2789
عنوان

چی بگمش :/ شات از چت

152 بازدید | 8 پست

روز ولن من حوصله نداشتم سر قرار دعوا کردیم باهم موقع رفتن گف کادوتو ببر گفتم نمیخوامش مال خودت (از هدیش ناراحت بودم اخه من واسش نزدیک 600 اینا خرج کردم هنو سفارسش نیومده) اون ی عروسک اختاپوس خریده بود با یه دوتا شکلات پاستیل بیشتر از این ناراحت بودم اخه قبلشم با دوستم هعی میپرسیده ک من چی دوس دارم چی بخرم واسش منم 😂 خب یا نپرس یا میپرسی قشنگ بخر 

شاتشو بزارم بگین چی جوابشو بدم لطفا

عزیزم قرار نیس‌تو ۶۰۰ خرج کردی اون ۸۰۰ یا ۱ میلیون خرج کنه مهم اینه به یادت بوده خیلیا همینم نمیکنن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐حالا چون تو ۶۰۰ خرج کردی اون باید بالا ۱ میلیون خرج میکرد؟راضی باشین دیگه 

من همینم گیرم نیمده😂😕

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎

وا چون تو 600 خرج کردی اون کمتر بدت اومد. 

من اگه کادویی یا چیزی بخوام قبل مناسبتا اعلام میکنم من فلان چیز و میخوام خیلی لازم دارم 😁 هم کادویی ک دوست دارم میگیرم هم فکر طرف راحته ک چی بخره

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️