2777
2789

خانوما من ۷ ماهه اقدامم بعد این ماه الان ۵ روزه عقب انداختم بی بی هامم منفیه .همیشه منظم بودم نهایت دو روز عقب مینداختم الان خیلی بلاتکلیفم کسی بوده مثل من؟؟؟

خدایا مرا لایق مادر شدن بدان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من بودم حتی بعد ۱۵روز از دادم منفی بود رفتم دکتر و دارو اینا سنو واژینال چون امید داشتم باردار باشم ولی باز منفی

بعد داروها افتادم خونریزی و بچه سقط شد😭چون نشون نداده بود  من احمق عجله کرده بودم

بیخیال باش برس به زندگیت اگه باشه میفهمی دیگه

اره من بودم حتی بعد ۱۵روز از دادم منفی بود رفتم دکتر و دارو اینا سنو واژینال چون امید داشتم باردار ب ...

اخی عزیزم متاسفم چشم ممنون از راهنماییتون 

ایشالا که خیره عزیزم منم دوماهه اقدامم الان ۵روزه از پریم گذشته بی بی چک نزدم ولی خیلی اذیتم درد پر ...

انشالله باردار باشی گلم 

بیبی ممکنه منفی باشه اگه عجله داری برو یه آزمایش خون بده ۶۰ تومن بیشتر نیست تکلیفت مشخص میشه

اگر تا یکشنبه نشدم میرم یکم از ازمایش میترسم ،منفی بشه روحیم داغون میشه اما چاره ندارم یکشنبه میرم اگ نشدم

اره من بودم حتی بعد ۱۵روز از دادم منفی بود رفتم دکتر و دارو اینا سنو واژینال چون امید داشتم باردار ب ...

نه عزیزم غصه نخور ، اگه بعد از پانزده روز سونو نشون نداده تو رحم نبوده ،احتمال بالا خارج از رحمی بوده 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

سلام خوبین؟جای دیگه ای پیدا نکردم بپرسم

ما ۱۷ام رابطه محافظت نشده داشتیم که کاملا داخل رفته

بعد من همون لحظه قرص خوردم الان ک ده روز گذشته من از دیشب خیلی کم خون ریزی دارم یکمم زیر شکمم درد میکنه احتمال داره لانه گزینی باشه؟یا باز پریود شدم ب نظرتون؟و الان بی‌بی چک بزنم نشون میده چیزی؟

سلام خوبین؟جای دیگه ای پیدا نکردم بپرسم ما ۱۷ام رابطه محافظت نشده داشتیم که کاملا داخل رفته بعد من ...

اولین روز آخرین پریودت کی بوده و سیکلت چند روزست

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞