2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با آی وی اف ناموفق😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3939 بازدید | 30 پست
اصلا تو ان تی محاله جنسیتو بگن حتی چطور بااطمینان نوشته البته شاید ای وی افیا فرق دارن نمیدونم👀

ببین بهم جنسیتو گف 

بعد من شوک شدم توضیح دادم ک پی جی دی کردم امکان خطا نداره 

دوباره ژل زد و دوباره نگا کرد گف ن خانوم من ندیدم اون جنسیتی ک میگی رو

جدی؟؟مگه میشه همچین چیزی؟ زور داره این همه هزینه کنی والا.حالا صبر کن تا آنومالی.بعد ک دقیق مطمئن ش ...

رفتم دیروز ب قدری عصبانی بودم ک از سونو رفتم مطب دکتر 

دکتر گف من ۱۱ ساله دارم اینکارو میکنم تاحالا پیش نیومده گف برو تکرار کن ی جای دیگ ادرس داد 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اصلا تو سونو ان تی تشخیص صد در صدی جنسیت امکانش نیست اگر جنسیت صد در صدی میخوای و غربالگری مطمئ ...

من کلی هزینه کردم کلی امپول زدم فقط چون گفتن با ای وی اف پی جی دی صد در صدیه

آی وی اف خطا نداره . درصد خطاش انقدر کمه که نادیده میشه گرفت

سونو اشتباه کرده 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به من گفت ای وی اف دیگه اگه بگیره خطا نداره 

من تو تاپیک های مشابه خوندم که خطا داره و رضایت نامه هم میگیرن و نود و نه درصد موفقه... ولی خب ممکنه اون یک درصد عمل کنه... امیدوارم جنسیت دلخواهت باشه دوست عزیز... توکل به خدا سالم و صالح بیاد به آغوشت 💚🌹

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
به من گفت ای وی اف دیگه اگه بگیره خطا نداره 

عزیزم من مطمئنم وقتی پی جی دی کردی پسره خطای سونو ان تی خیلی خیلی زیاده تو سونو انومالی مشخص میشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود