2777
2789
عنوان

سر حدتون بیاین خالم خیلی بده امروز رفتم طلافروشی…😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6309 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه مشتریا با پوزخند نگاه کردن بعداز این شوخی بی جهتش  خیلی اون لحظه احساس حصارت کردم خیلی نار ...

خب دختر خوب وقتی همون اولش بهت میگه گرونه ، چرا چسی میای اصرار داری که قیمت رو بگه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
حس کردم نکنه منظورش این بوده من آدم خرابیم ک بهم گفته بازار گرمی اصلا چ معنی داشت این کلمه  تما ...

منظور از افرادی بوده که الکی میان قیمت میگیرن میرن و قصد خرید ندارن. آدم خراب دیگه چیه😐😐😐

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
اسی واقعا جوابشو ندادی ؟ همینطوری اومدی بیرون؟ برو اتحادیه شمایت کن بگو شعور جواب دادن به مشتری رو ن ...

آدم میخواد یه لباس زیر بگیره باز چندتا مغازه میره همه جای دنیا ویترین طلا و‌جواهرات خوراکی لباس همه چی هست ک بقیه برن ببینن قیمت بگیرن و بخرن منم فقط رفته بودم ک ببینم  از شدت ناراحتی زبون بند شدم تا مغز استخونم سوخت

میدونین در لحظه اون حرکات اون حرفا خیلی خیلی بد بود  به حرف نیست واقعا شرایط من اون لحظه قایل و ...

منظورم اینکه یه جوری سر هم میاوردی قضیه رو که بقیه اون پوزخند مسخرشون جمع شه 

دیگه ام از اونجا خرید نکن

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏