2777
2789
عنوان

از یه نفر خوشم اومده ولی...قسمت دو

215 بازدید | 15 پست

بچه هاااا من نمیدونم کی یادش هست و کی نه

ولی یه تاپیک گذاشتم که خوشم اومده ار یه نفر

ولی هردو اهل دوستی نیستیم اونم اهل ازدواج نیست کلا تو فاز عاشقی نیست

گفتم همه چیزاش خوبه از ظاهر بگیر تا باطن

الان میخوام بدونم چجورییییی وقتی جلو چشممه و

میدونم هیچوقت مال من نمیشه بی تفاوت باشم؟

من خیلی حسرت میخورم حسادت هم میکنم به همه کسایی که باهاش خوبن باهاش حرف میزنن

دارم میمیرم از دخترایی که دورش هستن بدم میاد

(محل کار)

وای خدایا فقط مجبورم تماشا کنم بودنشو

خیلی خوبه..همه چیش موقر بااحساس زیبا مهربون غیرتی خوش هیکل خوش اخلاق متواضع

اصلا من برم بمیرم بهتره😅🥺

فقط خوشبحال هرکسی زنش میشههههه

بچه ها من چجوری نخوامش خب کمکککککک

اسمم لاله هست ولی لال نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووی های چرانخوای....قسمته دیدی بهش رسیدی پسراازاونی که زیردست وپاشونه خوششون نمیاد اونی خوششون میاد ...

انقدر دختر خوب و قشنگ و خوش هیکل و همه چی تموم دورش هست که اگر فرجی شد و عاشق شد😂 عاشق من نشه و عاشق اونا بشه😢

چرا من تلاش کنم خودش کوره؟؟؟؟؟اصلا تو فاز عشق و ازدواج نیست...

اگه اینجوریه پس حتماکسیوخارج ازاینجادوست داره دوستی فامیلی چیزی.بیخیالش بشو.یه دختره داخل دانشگاه مابودبایه پسره خیلی پولداربودوخوب پسره این هی دورش بوداین توی وادی ازدواج واینانبودبدبخت دیگه خسته شده دست دخترخالش حلقه کرداوردش سرکلاس به همه شیرینی دادبعدگفتم چرااینکاروکردی من اون موقع تازه نامزد بود گفت بقرآن من قصدم ازدواج نیس این آویزونم شده بودمنم خواستم دکش کنم ناگفته نماند که پسره دوماه باهاش دوست بودوخوشش نیومد.ولی چندسال بعددیدم باابجی همون دخترخالش ازدواج کرده بود

اگه اینجوریه پس حتماکسیوخارج ازاینجادوست داره دوستی فامیلی چیزی.بیخیالش بشو.یه دختره داخل دانشگاه ما ...

سالها پیش عاشق شده فکر کنم هنوز تو فکر همونه.راستی یکیار خودش بهم گفت هیچکس تو زندگیم نیست انقدر ادم حسابی هست که دروغ نمیگه.اوه میبینی پس چقدر پسرا بی احساسن