2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنید دخترم مریض نشه 😭

266 بازدید | 23 پست

منو شوهرم سرما خوردیم بدجور نوزادمم بیقراره ولی علامتی نداره 😭تورو خدا دعا کنید من خودم وضعم خوب نیست اونم مریض بشه سختمه😭

ماسک بزنید خودتونم حتما ویتامین سی بخورید دوتا جوشان بندازید توآب 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله هیچی‌نمیشه ماسک بزنین

منم دارم منفجر میشم خواهر شوهرم اومده دخترش مریضه یه سره تو دهن پسر منه ب دخترش نمیگه بابا مریضی نچسب بهش یا اصلا نیاد اینجا شبم بمونه دارم دیوونه میشم بچه منم بد مریضه خدا نکنه مریض شه از بدنش نمیره خیلی دیررر

ماسک زدم ولی فکر کنم اونم مریضه آخه هی گریه میکنه تا حالا اینجور گریه نمی‌کرد 😭😭😭

چندوقتشه عزیزم.نترس زیاد اگ بیقراری کرد صبح ببرش دوتر.امشب مراقبش باش تب نکنه دور ازجونش

چندوقتشه عزیزم.نترس زیاد اگ بیقراری کرد صبح ببرش دوتر.امشب مراقبش باش تب نکنه دور ازجونش

دو ماهشه همین دیروز واکسن دوماهگی زدیم امروز هم اینجور دوتامون مریضیم 😭

ان شاالله هیچی‌نمیشه ماسک بزنین منم دارم منفجر میشم خواهر شوهرم اومده دخترش مریضه یه سره تو دهن پسر ...

من اصلا رودرباستی ندارم قشنگ میگم به بچم نرو تو حلق فلانی.الان دیگ میدونن من کسی مریض باش نمیرم سمتش.عموی بچه هام اوند سمت دختر کوچیم مریض بود گفتم سرما داری بوسش نکن.

دو ماهشه همین دیروز واکسن دوماهگی زدیم امروز هم اینجور دوتامون مریضیم 😭

بهش استامینوفن بده شاید بخاطردرد واکسن بیقراره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
مستقیم بگو نزدیک نیا والا جون بچه شوخی بردار نیس

حالا پسرم داشت نی میزد اومد از دستش کشبد اینم توش فوت کرد بعد پسرم گرفت گذاشت دهنش گفتم نکنیییییییددددددددد اهههههه مریض میشین واقعا دیگه عصبی شدم جیغ زدم 

اخرم گرفتم شستم دهنشو ولی چ فایده بیچاره شدم 

سرماخوردگی علائمش شیرنخوردن آبریزش بینی وبیحالی وسرفه وعطسه هست