مگه هرسال عید دلمون به خرید و اینجور چیزاخوش نبود؟کییییف میکردیم ولی الان چندساله که خیلی گرونی شده وادم نمیتونه مث قبل خوش بگذرونه دیگه عید حالوهوای سابقونداره،انقد گرونیه یچیز میخری تامدتها بعد عذاب وجدان داری که اصلا چراخریدم ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حس و حال عید ندارم چون پول ندارم. والا اگ پول باشه میرم بازار مدل ب مدل کیف و کفش میبینم میخرم روحیم باز میشه برا دخترم و همسرم کلی لباس میخرم. سفره ها کوچیک شده دستامون تنگ دلو دماغ هیچی ندارم خدا سر عزیزاشون بیاره انقد ظلم نکنن ب این مردم😞
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دیگه مثل قدیما نیست بچه بودم خیلی دوست داشتم یه حال و هوای خوبی داشت ولی دیگه سالهاست که حس و حالش نیست فقط هم به خاطر اقتصاد بد کشور هست دیگه دلخوشی نمیمونه واسه عید
اصلا هرموقع حال دلت خوب و خوش باشه اون روز روزه عیده..!