2777
2789

من قصد داشتم موهامو کراتین کنم یک جا رفتم که گفت ۳۵۰۰هست‌ اما یه آرایشگاه هست که باهاش دوستم یکی تو سالنش کراتین انجام میده میگه موادش ۱۲۰۰با دستمزدمیشه۲۲۰۰ میگه می‌خوام برای پیجم فیلم بگیرم نمونه کار پول مواد فقط ازت میگیرم چون نمونه کار نداره 

...الان نمی‌دونم برم یا نه بلد باشه موهام نریزه و فلان

از کجا بفهمم یکی مواد خوب استفاده میکنه

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

بعد کراتین مو حتما میریزه حتی مواد با کیفیت

ولی موها خیلییییی صاف میشه😍

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بعد کراتین مو حتما میریزه حتی مواد با کیفیت ولی موها خیلییییی صاف میشه😍

فقط بعدش می‌ریزه یا کلا ریزش مو میگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بعدش می‌ریزه یا کلا ریزش مو میگیری

یه سه چهار ماه یکم ریزی داری

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

یه سه چهار ماه یکم ریزی داری

وای به نظرت انجام بدم؟بعد این فک کنم زیاد انجام نداده باشه نمی‌دونم نیاز به مهارت خاصی داره؟

وای به نظرت انجام بدم؟بعد این فک کنم زیاد انجام نداده باشه نمی‌دونم نیاز به مهارت خاصی داره؟

متاسفانه برای اینکه موها صاف بشن با اتوی مو خیلی زیاد مو رو میکشن که یکی از دلایل ریزی مو بعد کراتین هست چون مو رو اینقدر میشکن که ریشه‌اش سست میشه 

متاسفانه برای اینکه موها صاف بشن با اتوی مو خیلی زیاد مو رو میکشن که یکی از دلایل ریزی مو بعد کراتین ...

درسته شما انجام دادبن؟راضی هستین؟از کجا بفهمم موادش خوبه مارک خاصی داره؟

درسته شما انجام دادبن؟راضی هستین؟از کجا بفهمم موادش خوبه مارک خاصی داره؟

فقط یبار چون موهام وز بود خیلی راضی بودم صاف صاف شد ....ولی بعدش یکم ریزش مو داشتم

هرچیزی یه بهایی داره دیگه😅

در مورد مواد اطلاعی ندارم متاسفانه