ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من توی اینترنت یاد گرفتم از شکل جمجمه. حالت جمجمه ش ب پسرا میخوره عزیزم میشه بگی علائمت چیا ب ...
ببین من طرف صبح ها حالم بهتر هست عصرا حالم بدمیشه همش گشنمه همش ضعفم میزنه و همش باید یچی بخورم سینه سمت چپم سفت و دردناک شده بودو تو سرم پرجوش شده چون من هیچوقت جوش نمیزدم بشدت شیرینی و شوری میخوردم یعنی اگه نمیخوردم چیزای شیرین حالم بد میشد تو چی علایمت چطوریه در کل اگه شیرینی دوست داشته باشی پسزه
همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمیشود.
من هیچ کدوم از علائم شما روندارم من هم صبح خالت تهوع داشتم هم شب ولی فقط ۵ هفته بود تموم شد شوری ...
ببین اصلا یه چی بگم ربطی به هوس های غذایی نداره بدن هر کسی فرق داره جدی میگم مثلا تو نت زده اگه سینه چپ درد بگیره دختره درحالیکه من سینه چپم درد میگرف پس ربطی نداره به اینچیزها فقط سونو معلوم میکنه
همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمیشود.
واقعا منم قبول دارم ب علائم نیس دوس دارم نی نی اولم پسر باشه بعدش ۲ تا دختر دوس دارم چ ...
چون تهوع نداری به نظر پسره ولی الهی که اول سالم باشه بعدم هرچی که دلت میخواد بشه به حق خدای مهربون و هیچ استرسی نداشته باش تا به امید خدا اونی میخای رو خدا بهت بده بیا نتیجشو هم به من بگو 🥰🥰🥰