2777
2789
عنوان

شوهراحمق من

856 بازدید | 33 پست

۷ روزه زایمان کردم وفعلا خونه ی مامانمم کل خواهراش ومادرش اومدن نفری ۲۰۰مادرشوهرم ۳۰۰کادودادبه بچه حالا خانواده ی من بالام اینا گوسفندگرفتن البته به عموم گفتن بگیر پولشوبابام حساب کنه بعد این عموی احمق من خودش پول نداده به شوهرم زنگ زده پول گوسفند روتوبریزاینم ریخته بعد ازدیروزمنوبیچاره کرده که عموت گوسفند روگرون گرفته وفلان منم میگم مادرت ۳۰۰داده چراباید بابام ۷وخورده ای پول گوسفند بده امشبم کلی دعوا کردیم سراین الانم قهرم حق بامنه ایا

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدیدا حق داری

چه پرو

کی دیگه الان ۳۰۰ کادو میده

وااای خدا

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

عزیزم پدرت باید پولشو زود حساب میکرد،من حقو به عموت دادم

به باباتم بگو پولو برگردونه 

سر کادوام بحث نکنید با هر کسی مثل خودش

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
سر احمقانه ترین چیزا زندگیتو تلخ نکن تو الان باید واس شیر دادن بچهوذهنت اروم باشه

بخدادیونه ام کرده انتظارداره خانواده ی من میلیونی کادوبدن بعد خانواده خودش ۲۰۰تومن میندازن جلوش کلی هم تشکرمیکنه مادرشوهرم ندارنیستا ۱۰برابربابام داره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

اگه باباتون یا همسرتون توان مالی گوسفند خریدن نداشت واجب نبود عزیزم بخرین حالا سرپولش دعوا بشه یه مقدار پول صدقه میدادین به نیازمند برا دفع بلا کافی بود.باباتون نمیخواست پول بده کلا نباید سفارش میداد.حیف نیست آخه بهترین و شیرین ترین لحظات زندگیتون رو خراب کردین با قهر سر چیزای چرت

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.

شوهرت که پولو داده فقط گفته گرون خریده

نگفته پدرتون حتما بخرن ک 😐

حالا پدر شما هم یه کمکی بکنن ایشون که تصمیم گرفتن گوسفند بخرن میدونستن گوسفند صد در صد قیمت بالایی داره پس نباید اقدام میکردن که شوهرتون خودشون تصمیم بگیرن اگه نمیخوان پول بدن از طرفیم با عموتون اینطوری حرف نزنید شاید نداشته خچدش پرداخت بکنه اون لحظه پدرتون باید بهش اطلاع میدادن 

🕊️برام صلوات بفرستید 

عزیزم تو نوزاد ۷ روزه داری استرس نداشته باش بخاطر بچت. بهش هم فکر نکن.. دعوای زنو شوهریه نمک زندگیه اوقاتتو تلخ نکن به کوچولوی قشنگت نگاه کن و لذت زندگیو ببر

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

شاید قیمت گوسفند رو پرسیده مقایسه کرده میگه گرون گفته، 

ولی خواهرانه میگم چون تازه زایمان کردی و اگر بچه شیر میدی سر هر چیزی نشیینی غصه بخوری شیرت خراب میشه بچه کولیکی میشه اذیت میشین هم مادر هم نوزاد

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍