2777
2789
عنوان

مشهديا خواهشا كمك كنيد اورژانسي

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 35 پست

سلام دوست عزیز،خوب هستین؟من درمورد تیک چن تا سوال داشتم ازتون

دخترم چهارسالشه الان مدتیه مردمک چشماشو میچرخونه اینور و اونور،اوایل پلک میزد که اون از سرش افتاده الان یمدته مردمک چشماشو میچرخونه و خییییلییی زیاد اینکارو انجام میده و واقعا کلافم کرده به روش نمیارم و سعی میکنم اصن نگاش نکنم.البته چشماش آستیگماتم هس من بردمش پیش چشم پزشکش،گف اینایی که میگی تیک هستش،حالا باید چیکار کنم برا این تیکش؟

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..

تو همین نی نی سایت خوندم دارو بچهاشونو بدتر کرده واقعا ترسشو دارم که ببرمش دکتر و دارو بهش بده،وقتی نگاش میکنم دلم میخاد بترکه از وضعیتش،دختر من اینقد ناز و شیرین زبون بود که هرکی میدیدش قربون صدقش میرفت حالا هرکی میبینه وضعیتشو میپرسه و ...وضع روحی خودم خیلی خرابه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو همین نی نی سایت خوندم دارو بچهاشونو بدتر کرده واقعا ترسشو دارم که ببرمش دکتر و دارو بهش بده،وقتی ...

سلام.

باید مراجعه کنیدروانشناس کودک

که ایشون اختیار تجویز دارو ندارند..اگر لازک باشه ازجاع میدن روانپزشک

که خب دارو هم اگر کمکی به بهبود کنه بدی نداره که خوبیم داره.

فوقش اینه تمایل ندارید دارو مصرف کنید

اسلحه زیرگلتون نیمزارن که میگید من نمیخوام بهش دارو بدم.

این مسئله هم چیزی نیست من بتونم به صورت مجازی بهتون کمک کنم

نیاز به ویزیت حضوری کودک و‌مشاهدت بقیخ چیزهاش هست.

اروم باشید

والد بودن راه پر فراز  نشیب و پر از داستانای سخت و اسان و تلح و شیرینه

باید قوی بود و همه جوره از امکانات موجود استفادخ کرد برای حل مشکل

💕

سلام. باید مراجعه کنیدروانشناس کودک که ایشون اختیار تجویز دارو ندارند..اگر لازک باشه ازجاع میدن رو ...

من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم،استان فارس

تو شیراز مشاور کودک خوب میشناسین بهم معرفی کنید؟

من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم،استان فارس تو شیراز مشاور کودک خوب میشناسین بهم معرفی کنید؟

من کسیو نیمشناسم ولی دکتر ظریفی متخصص کودکان هستن شیراز

چنباری مشاور معرفی کردن

و خودش‌نم ارجا میدن

💕

سلام عزیزم ببخش توروخدا مزاحمت شدم. در مورد حساسیت پسرم خواستم ازتون راهنمایی بگیرم واقعا درمانده شدم. هر راهی میرم بسته ست. الان یک ماهه متوجهچشدم حساسیت داره. خودم رژیم سفت دارم دکتر هم به خودش کمکی اپتامیل پپتی داده. علامتش هم دفع خلطی هست فعلا شکر خدا ولی خلط مدفوعش نمیره نمیدونم چیکار کنم. یکم کم شده بود دکتر بهش قطره اهن داد نمیدونم از اونه یا چیه دوباره خلط دفع میکنه. خواستم بدونم کوچواوی شما شکر خدا درست شد ? چن سالگی درست شد ?توروخدا اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده

سلام عزیزم ببخش توروخدا مزاحمت شدم. در مورد حساسیت پسرم خواستم ازتون راهنمایی بگیرم واقعا درمانده شد ...

سلام.خواهش ميكنم مراحمي.

بچه من به محض خوردن شير رزيمي (نوتراميژن)دفع بلغمش درست شد.

يعني ٣ ماهگي.

و تا ٧ ماهگي اين شريو خورد به همراه نيوكيت بعد رفنمي روي شير هاي عادي.

قطره اهن رو قطع كنيد

٧٢ ساعت صبر كنيد مشخص ميشه از اون يانه.

💕

سلام.خواهش ميكنم مراحمي. بچه من به محض خوردن شير رزيمي (نوتراميژن)دفع بلغمش درست شد. يعني ٣ ماهگي. ...

مممونم که جواب دادین. ببخشید میتونم بپرسم بچه شما با خوردن نوترامیژن مدفوعش حالت کشدار نداشت ? چون پسرم با خوردن پپتی دفع بلغم به صورت واضح دیگه به اون صورت نداشت فقط وقتی مدفوع میکرد ظاهر مدفوع نرمال بود ولی  حالت براق داشت و وقتی پوشکش رو میبستم و باز میکردم حالت کشدار و رشته های نازک بلغم رو میدیدم. نمیدونم واقعا مدفوع طبیعی چه شکلیه برای همین عذر میخوام واضح توضیح دادم. چون خیلی بی تجربه هستم

سلام.خواهش ميكنم مراحمي. بچه من به محض خوردن شير رزيمي (نوتراميژن)دفع بلغمش درست شد. يعني ٣ ماهگي. ...

باور کنید دیگه داغون شدم افسردگی شدید گرفتم الان پنج ماهه دارم زجر میکشم.هر روزم گریه ست شبا فقط کابوس میبینم. یعنی داغونممممم

باور کنید دیگه داغون شدم افسردگی شدید گرفتم الان پنج ماهه دارم زجر میکشم.هر روزم گریه ست شبا فقط کاب ...

بله خيلي سخته ميدونم.

ديگه غذاخور ميشه راحت ميشين.

ببين شما بايد تحت نظر فوق تخصص گوارش نوزاد و اطفال باشيد

تا خيالت راحت باشه

و اونم بع صورت تخصصب كار بلد هست.

اين شرايط كع ميكين اره ديگه يكمي دفع بلغمه

حالا يا ي چياي ميخوري كه از اونه

يا از همون قطره

بايد چك كني تا متوجع بشي

💕

بله خيلي سخته ميدونم. ديگه غذاخور ميشه راحت ميشين. ببين شما بايد تحت نظر فوق تخصص گوارش نوزاد و اط ...

زیر نظر فوق آلرژی هست. بردمش یه فوق گوارش گف اگه بعد دو هفته دفع بلغم داره باید شیر سهمیه ای بدیم. ولی فوق الرژی گف نیاز نیس نسبت به تست پسرت من این شیر رو دادم و همین خوبه و دفع بلغم همراه مدفوع مهم نیس. باز پیش یه گوارش دیگه بردم اونم گف مهم نیس. والا دوست خوبم از الان ترس شروع غذا داغونم کرده میگم اگه غذاها بهش نسازن چی. من خیلیییی ضعیف و کم صبرم احساس میکنم نمیتونم مث بقیه مادرای آلرژیک انقدر صبور باشم دونه دونه تست کنم ....من با کوچکترین چیزی میشکنم. بازم ممنونم وقت گذاشتی برام

زیر نظر فوق آلرژی هست. بردمش یه فوق گوارش گف اگه بعد دو هفته دفع بلغم داره باید شیر سهمیه ای بدیم. و ...

شير سهميه اي بدي خب خيلي بهتره

همونايي كه من دادم ميشه.

دكترايي كه نسخه شون مورد قبول نيست معمولا ميگن لازم نيست و پپتي ميدن..

بين خب راه سختيه

من قاشق قاشق تست ميكردم

حتي گاهي مثلا با نصف قاشق اوكي بود با كل قاشق مشكل داشت..

مينوشتم

خيلي دقيق بودم !

ديگه چاره اي نيست بايد صبىر باشي

دكتر بچم منو ميبرد توي اناق انتظار به مامانا نشوت ميداد ميگفت يادبگيرين.

از الان به خودت بگو كه اينو بع عنوان يك درمان بييني كع فرصته تا كوچيكه مشكلشو حل كني

💕

شير سهميه اي بدي خب خيلي بهتره همونايي كه من دادم ميشه. دكترايي كه نسخه شون مورد قبول نيست معمولا ...

چشم. خدا خیرت بده. میدونم خیلی پررویی هست ولی اگه مشکلی نداشته باشه اگه زمانی سوال داشتم میتونم ازتون بپرسم لطفا ?