2777
2789

سلااام ، بچه ها نامزدم خیلییی استرسیه الان قبل عقدمونه اینقدر استرس داره مدام دعواش میشه بامن غیر منطقی میشه یهو از کوره در میره فحش میده 

شرایطشم یکم سخته از لحاظ خانوادگی مالی میگه خوبم درامدم اوکیه همه چی خوبه ولی بحث میکنیم میگه خرج گرونه واسه این استرس دارم و بحث پیش میاد

بنظرتون جدی بگیرم این موضوعو؟ نکنه از مسئولیت ازدواج ترسیده و میخاد جا بزنه؟ من حتی بهش گفتم اگه اینکارم کنی باز چون حال و حست واسم مهمه و اینقد دوست دارم حاضرم بخاطر تو عقدمون عقب بندازیم

نمیدونم چیکار کنم 

کتابی چیزی میدونین برا استرس و پرخاشگری؟

یا یه راهکاری چیزی چجوری برخورد کنم با این موضوع هم دوست دارم کمکش کنم هم فکرای دیگه میاد تو ذهنم😫😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمن باش كه اين رفتاراش بخاطر مشكلات مالي استرس البته هيچ توجيهي نيست كه فحش بده شرايط براي همه سخت و بكسان قرارنيست هرچي ازدهن ادم درميادبگه 

هواست باشه مدلش اين نباشه كه بعدا عقدكني خيلي ممكن بدتربشه و دست بزنم داشته باشه به نظرم قبل عقد بريد مشاور حتما

چیکار کنم بنظرتون؟ از کجا بفهمم خسیسه یا عصبیه؟  یا اصن چجور بفهمم جا زده؟

کلا رفتارشو بررسی کن

سعی کن ارومش کنی و کنارش باشی

با خودت مهربون باش ... 💃✌ 💜Self made💜        

نمی دونم چه جوری بگم که بد برداشت نکنی ولی زندگی با آدم استرسی و عصبی وحشتناکههههه . من توی فامیل نزدیک میبینم ، همسراشون همه بعد از یه مدت مشکل اعصاب و افسردگی پیدا کردن و به شدت استرسی شدن اونا هم . به نظرم قبل از عقد حتما یه فکر جدی برای درمانش بکن . یعنی انقدر بد میشه این زندگی که اگه حل نشه مشکلش ، بهت میگم تموم کن این رابطه رو 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چند وقته باهمین  تو این اخلاق بد زبونیش رو مگه تازه شناختی

یکساله رسمی نامزدیم به من که فحش نمیده ولی یهو عصبانی میشه خودم خیلی میترسم از طرلی ام خیلی دوسش دارم 

ادم مودب و ارومیه ولی الان یهو درمورد بعضی چیزا استرس میگیرش عصبی میشه 

نمیدونم چیکار کنم استرسشو کمتر کنم