2777
2789
عنوان

فیبروم 😭

119 بازدید | 7 پست

کسی تجربه شو داره علائمش چیه؟

چطوری درمان میشه؟

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینترامورال دارم دو تا بچه هم باهاش باردار شدم بستگی به جاش داره درمانش عملِ در شرایطی که مشکل سا ...

الان شما عمل کردی یا نه؟

علائمت چیه میشه توضیح بدی

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
فیبروم داری؟دکتر رفتی؟برحسب اندازش و شرایط هرکی، درمانش فرق ذاره.مامان من خونریزی شدید ذاشت

دکتر نرفتم هنوز ولی مطمئنم یه مشکلی هست چون الان ۸ ماهه موقع پریود درد شدیدددد دارم طوری که تهوع میگیرم بعدشم تا ۱۰ روز لکه بینی

مامانت عمل کرد یا دارو؟

دکتر نرفتم هنوز ولی مطمئنم یه مشکلی هست چون الان ۸ ماهه موقع پریود درد شدیدددد دارم طوری که تهوع میگ ...

عمل کرد.نگران نباش ولی حتما دکتر برو.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
دکتر نرفتم هنوز ولی مطمئنم یه مشکلی هست چون الان ۸ ماهه موقع پریود درد شدیدددد دارم طوری که تهوع میگ ...

عزیزم ممکنه کیست یا عفونت داشته باشی 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸