2777
2789

امشب تصمیم مهمی دارم

تقریبا ۱۰ ساله نازایی دارم ۵ تا انتقال منفی به خودم داشتم

این اواخر یه انتقال منفی به رحم اجاره ای داشتم

وقتی به رحم اجاره ای انتقال دادم بعد ۱۵ روز تست داد بتاش ۲۰ بود بعد ۵ روز شد ۱۰۰ بعد ۵ روز بعدش شد ۷۰۰ و ما خوشحال بودیم که یه بار دیکه تست داد شده بود ۲۰

این رحم ما آشنا بود و استراحت نداشت یعنی میگفت من سالمم و میگیره و ۴۲ سالش بود

خب ما هم هزینه زیادی نگرده بودیم

بعد این جریان رفتم پیش رابط که فقط ۲۵ میلیون خودش گرفت که رحم پیدا و آماده کنه الان میگه هزینه محضر هم جدا بدی و قبل انتقال ده میلیون به رحم بدی 

مسئله من اینه چون ما سری قبل نگرفت همش نگران بودم جنین ها  کیفیتش خوب نباشه دکتر گفت به رابط بگو ۲ تا گیرنده اوکی کنه اگه برا تو به بلاست نرسید برا اون انتقال بده و ۲۵ تومن تو برگردونه رابط هم زبونی قبول کرد

ولی امشب رابط زنگ زده میگه رحم اجاره ای آماده هست

ولی نفر جایگزین معرفی نمیکنیم یعنی اگه به بلاست نرسید ۲۵ تومن رفته

بنظرتون چیکار کنم فردا باید اطلاع بهش بدم که میخوام یا نه 

با توجه به اینکه جنین هام داخل رحم اجاره ای رشدش دیر شروع شد و متوقف شد ریسک کنم بقیه جنین ها انتقال بدم با این هزینه بالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دکتر نازایی اینا نیستم ولی خودمم ۲ سال درگیر نازایی بودم ...خیلی حرفه بی حساب هست آخه بزار ببینم اصلا جنین تو‌خوب هست میگیره چه خبره این همه پول اگه گرفت و قلب تشکیل شد وقتی بارداری خدا نکرده نشه چه پولی داری بهش بدی

تصمیم با خودته چرا ب رحم خودت انتقال نمیدی اگه رحمت اوکی هس خودت میدونی دیگه شانسیه دیگه

منم تو انتقال اول تا ۴۰۰ بالا رفت بعد اومد پایین جنینم بلاست ۵ روزه بود دکترم میگفت خیلیا اینطوری میشن و هورمون یه کم رشد میکنه چون جنین میزاریم تو رحم دیگه

علت اینکه سری قبلی تو انتقال رحم اجاره ای نگرفت چی میتونه باشه با توجه به اینکه تست مثبت شده و تا ۷ ...

جنین نتونسته رشد کنه دیگه

چون رحم اماده بوده و جنین رو پذیرفته

بنظرم اگه میخوای اجاره کنی ادم جوون تری گیر بیار

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙
من دکتر نازایی اینا نیستم ولی خودمم ۲ سال درگیر نازایی بودم ...خیلی حرفه بی حساب هست آخه بزار ببینم ...

اصلا تستت هم که مثبت نشه این پولا رفته ۲۵ تومن رابط و ده تومن که قبل انتقال بدیم رحم و هزینه محظر

اصلا تستت هم که مثبت نشه این پولا رفته ۲۵ تومن رابط و ده تومن که قبل انتقال بدیم رحم و هزینه محظر

خداییش این همه پول بدی برای رحم زن ۴۳ ساله من ۳۸ سالمه تمام دکتر ها میرفتم می‌گفت سنت بالاست احتمال بارداری کمه 

تصمیم با خودته چرا ب رحم خودت انتقال نمیدی اگه رحمت اوکی هس خودت میدونی دیگه شانسیه دیگه منم تو انت ...

بعد از همون جنین ها باردار شدین؟داخل رحم خودتون؟

اندومترم خیلی خیلی نازک شده

حجم خونریزی که چندماه قطع شد دوماه هم حجمش خیلی کمه

تا حالا ۵ تا انتقال منفی داشتم به خودم 

خداییش این همه پول بدی برای رحم زن ۴۳ ساله من ۳۸ سالمه تمام دکتر ها میرفتم می‌گفت سنت بالاست احتمال ...

نه اون ۴۳ ساله آشنا بود که این هزینه ها نداشت

این هزینه ها برا یه زن ۳۰ ساله هست که رابط معرفی کرده

من خیلی نگرانم جنین هام با این اوصاف خوب هستن؟امیدی هست بهشون

بعد از همون جنین ها باردار شدین؟داخل رحم خودتون؟ اندومترم خیلی خیلی نازک شده حجم خونریزی که چندماه ...

نه عزیزم گفتم ک اون انتقال تا ۴۰۰ بتا بالارفت سقط شدن دو تا بودن  

یه بارم با دارو امپولب اردار شدم قبل ای وی اف و انتقال ک سقط شد

و ماه بعدانتقال و سقط  چون دکترم شرایط رحمم و دید و گفت جلوگیری نکن و دوباره امپول و دارو داد و باردار شدم طبیعی 

دخترمم ک ۱۵ ماهه بود دوباره رو هوا حامله شدم هر دو معجزه های زندگیمن ... خیلی خودتو درگیر نکن ب خدا توکل کن  ان شالله ک معجزه شه برات