2777
2789
عنوان

آش رشته برای عصرونه تولد زشته؟؟

191 بازدید | 13 پست

آیا؟؟؟.

از لحاظ سختیش و ریخت و پاشش مشکلی نیست فقط آبروریزی نباشه؟؟

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم ساندویج الویه 

الویه هزینش خیلی سنگین میشه واسه ۳۰نفر😪

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
اش رشته نه ولی اگه سمت تبریز و مناطق ترک نشین بودی اش دوغ میدن معمولا

نه نیستیم

اره زشته نذری ک نیس

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

سالاد ماکارونی خوب 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
اره زشته نذری ک نیس

وایی چیکار کنم از دست مادرشوهرم گیر داد من اش رشته میزارم منم گفتم عیب نداره گفت الویه هزینش زیاد میشه بیکاری این همه خرج میندازی رو دستت

وایی چیکار کنم از دست مادرشوهرم گیر داد من اش رشته میزارم منم گفتم عیب نداره گفت الویه هزینش زیاد می ...

آش رشته که خیلی خوبه همه دوست دارن دورهمی کلی خوش میگذره با آش تو این هوای سرد واقعا میچسبه مهم دل خوش هست سخت نگیرید حالا هفتاد نوع غذا باشه ولی همش دنگ و فنگ و چیتان پیتان ارزش نداره