2777
2789
عنوان

خشکی شدید چشم و حساسیت شدید ب نور

2255 بازدید | 10 پست

کسی هست چشماش شدیدا ب نور مثل تلوزیون گوشی و نور افتاب حساس باشه؟ 

من دکتر رفتم خوب نشد گفت خشکی چشمه.

میخوام ببینم کسی تجربه ای داره ک خوب شده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشک مصنوعی بخر 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

سورمه اثمد اصل من ی مدت استفاده کردم خوب شدم بیرونم میری مرتب عینک آفتابی بزن

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

من مشکل داشتم و دارم  اشک مصنوعی و قطره بتامتازون و یک قطره دیگه استفاده می کنم جواب می ده سعی کن مایعات به اندازه مصرف کنی 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

منم اینطور بودم

گاهی قطره اشک مصنوعی استفاده می کنم

بهترین راه اینکه چشماتو خیره نکنی به صفحه گوشی و تلوزیون

دکترم برام یه عینک مخصوص نوشت شیشه اش فوق العاده گرون بود دیگه نخریدم

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇