2777
2789
خب الان اینا اینهمه روهم روهم میسازن ینی ایمن نیس؟خب مسکن ملی های احمدی نژاد الان چند ساله هست من نش ...

جونم تا حادثه ای پیش نیاد بله همه چی ایمن هست ولی کافیه فقط یه زلزله ی ۵ ریشتری بیاد خدایی ناکرده.اون وقت در مورد ساختمان های ملی چیزای زیادی می‌میشنوین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جونم تا حادثه ای پیش نیاد بله همه چی ایمن هست ولی کافیه فقط یه زلزله ی ۵ ریشتری بیاد خدایی ناکرده.او ...

چه ربطی داره زلزله بیاد همه جا تو خطره 

از کی تا حالا تو ایران اپارتمان ضد زلزله ساختن

خب الان اینا اینهمه روهم روهم میسازن ینی ایمن نیس؟خب مسکن ملی های احمدی نژاد الان چند ساله هست من نش ...

من پدرشوهرم رفته بود دیده بود میگفت دریل که میزنی توی خونه همسایه سوراخ میشه.حرفم که بزنی صدات میره خونه بغلی.همه دیوارهاش پیش ساخته و بیخودی ان.

از این مسکن ملیا که هر کی نمیتونه بریزه میفروشه بخریم

اینا که اوصاعش بدتره، تو بعضی از شهرا از زمان احمدی نژاد مردم پول ریختن هنوز تحویل ندادن، بعد اکثریت بخاطر ارزونی زمین جاشون پرته

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
یا خدا من خونم مسکن مهره که😦

خدا نکنه جانم.ایشالا اتفاقی نمی‌افته خدا بزرگه.

ایران اکثر ساختمان ها مهندسی درستی ندارن الان خونه ی خود من ۱۲۰ متر هست شخصی سازه خیلی شیک و زیبا ولی مهندسیش صفره.

یکی میخواد راه بره زمین میلرزه فکر کن حالا بخواد یه زلزله ۵ ریشتری بیاد