2777
2789
عنوان

معلم پیش دبستانی

298 بازدید | 16 پست

سلام خانوما به نظرتون ۶۰۰تومن ارزش سروکله زدن با بچه های شش ساله رو داره اونم بدون بیمه

البته هیچ سابقه ای ندارم اولین ساله تدریس میکنم ولی بازم ۶۰۰خییییییلی کمه قبلا چندبار به مدیر گفتم نمیخوام گفت نمیشه من نمیتونم معلم دیگه ای پیدا کنم

میگه سال بعد حقوقتو یکم زیاد میکنم آخه چقدر زیاد میشه نهایتش بشه ۱۵۰۰ شما بودین ادامه میدادین به خاطر سابقه اش یا نصفه ول میکردین؟

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍

راستی بیمه هم اگه قرار باشه سال بعد بریزه ۸روز از ماهو واریز میکنه🤔 اون یکی غیرانتفاعیا هم اینجوری یا این مدرسه اینجوریه؟

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندین سال با حقوق مزخرف پیش دبستانی كنار اومدم الان میگم چقدر اشتباه كردم وقتمو هدر دادم و ول كردم

بیگاری كشیدنه بنظرم

ولی حقوق شما دیگه خییییییلی كمه 

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...

من خودم با چ۱۰ سال سابقه امسال تموم شه نمیرم تمام حنجره ام براثر زیاد حرف زدن التهاب گرفته صدام قطع میشه حقوقم که اصلا با انرژی که میزاری نمیخونه

اصپلا نمیارزه

آری آغاز دوست داشتن است،
۱۵۰۰؟ چیه بابا  ولش کن خودشون  جارومیکنن  پولو به معلم  ها چنین ارزشی میدن؟؟؟وا ...

آره به خدا شوهرم ماهی یه تومن برای خرج شخصیم میده بعد من دارم به اونا به خاطر ۶۰۰ تومن بله چشم میگم و از این اصلا خوشم نمیاد الان تنها اسیر شدنم اینه که دخترمم تو اون مدرسه درس میخونه سال بعد میبرمش یه مدرسه دیگه الان نمیدونم به خاطر دخترم برم یا نه

راستی بیمه هم اگه قرار باشه سال بعد بریزه ۸روز از ماهو واریز میکنه🤔 اون یکی غیرانتفاعیا هم اینجوری ...

پیش دبستانی غیر انتفاعی ها الان ٣ تومن میگیرن حداقل شما دیگه خیلی كم میگیری

بنظرم كارتو ول كن

حیف وقت و زمانت و اعصابت كه داری هدر میدی

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
من چندین سال با حقوق مزخرف پیش دبستانی كنار اومدم الان میگم چقدر اشتباه كردم وقتمو هدر دادم و ول كرد ...

آره به نظر منم به گدا بدی این پولو با این تورم قبول نمیکنه نمیدونم آدمو چی فرض کردن آدم وقتی پولو میگیره احساس حقارت میکنه به خدا من به جای اونا خجالت میکشم

آره به خدا شوهرم ماهی یه تومن برای خرج شخصیم میده بعد من دارم به اونا به خاطر ۶۰۰ تومن بله چشم میگم ...

شرایطت مثل منه منم فقط به خاطر پسرم موندم دلم میخواد زودتر امسال تموم بشه فقط

آری آغاز دوست داشتن است،
من خودم با چ۱۰ سال سابقه امسال تموم شه نمیرم تمام حنجره ام براثر زیاد حرف زدن التهاب گرفته صدام قطع ...

شما چند میگیرین؟ به خدا منم حنجره ام از کار افتاده ازبس با صدای بلند درسو بهشون یاد میدم 

آره به خدا شوهرم ماهی یه تومن برای خرج شخصیم میده بعد من دارم به اونا به خاطر ۶۰۰ تومن بله چشم میگم ...

اگه میتونی برای دخترت انتقالی بگیر 

والا ارزش نداره وقت خودتو بخاطر این پول هدر بدی 

الان خرج یه ماه خانواده حداقل ۲ یا ۳ میلیونه 

عشقم پسرم و دخترم
شرایطت مثل منه منم فقط به خاطر پسرم موندم دلم میخواد زودتر امسال تموم بشه فقط

توهم مدرسه ی پسرت تدریس میکنی؟ اینجوری واقعا خیلی بده مجبوری ادامه بدی و من بعضی موقع ها میگم اصلا نمیزارم دخترمم بره خودم تو خونه یادش میدم آخه دخترم پیش دبستانیه اگه نره هم براش فرقی نمیکنه