2777
2789

دخترم کلاس اوله

چون تازه داره محیط آموزشی رو بصورت جدی تجربه میکنه نمیخوام از فضای آموزشی و کلاس بدش بباد...دوست دارم اول کلاس و معلمشو دوست داشته باشه تا همین دوست داشتن باعث بشه که مشتاق آمورش و یادگیری بشه...

ولی معلمشون خیلی دیگه بیخیاله! تکالیف رو هفته یکی دوبار شاااااااید ببینه...هرهفته کاربرگ بهشون میده،قبلا بازخورد میداد به خومون میداد بعد دیگه دیدیم از بازخورد خبری نیست فقط میذاره تو پوشه کار.....چندهفته اخیر هم میبینم کابرگ ها رو دیگه حتی جمع هم نمیکنه میگه عکسشو تو پی وی بفرستین🙄🙄 خب بچه کلاس اولی با چه انگیزه ای بره سرکلاس؟

الان هفته پیش ریاضی کلی عددنویسی با چوب خط گفته و چون شنبه تعطیل بوده گفته بجای یکی،دوتا دیکته بنویسین، دخترم هنوز نرسیده ریاضی رو کامل کنه ...دیکته هم فقط یکی نوشته...دوباره امروز تا یکشنبه باید ۲تا دیکته بنویسن

خودش میگه مامان قبلی ها رو ولش کن😁🙈

من دیگه موندم واقعا چی کارکنم..ازطرفی همش یه کاری کردم جایگاه معلمشو زیرسوال نبرم از یه طرف دیگه نمیخوام هی بگم نوشتی نوشتی چی شد...از یه طرف هم میبینم وقتی نمیرسه بنویسه و خانومشون هیچی نمیگه خب اینم باخودش میگه خب چرا بنویسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر میبینی دخترت کشش داره خودت باهاش کارکن 

دقیقا هفته پیش همین اتفاق برای کلاس پسرم افتاد یکی ازمامانها رفته بود شکایت اداره که این معلم تکلیف نمیگه... 

خلاصه ازهفته پیش معلم افتاده سرلج و کلی تکلیف لیست میکنه 

میگه همینو میخواین بفرمایین 

مثل دهه شصت بابچه هاتون برخورد میکنم 

لطفا خودتون با دخترتون کار کنید اگر کشش داره

دقیقیا دختر منم وظعیتش همه انگار معلم دختر منو داشتی میگفتی اصلا ننویسه شاید متوجه نشه فقد تاکیدش رو ...

پس کاملا درکم میکنی واقعا نمیدونم چه حرکتی کنم که  به صلاح دخترم باشه

پس کاملا درکم میکنی واقعا نمیدونم چه حرکتی کنم که  به صلاح دخترم باشه

منم نگرانم چون کلاس اول خیلی مهمه ولی میبینم مشکلی نداره یعنی دیکته میگم درست مینویسه و ریاضیشم خوبه ی کم خیالم راحت میشه شاید متد جدیده این نوع اموزش 

نفسم دخترم🌹عزیزم پسرام🌹ا

عزیزم اگر میبینی دخترت کشش داره خودت باهاش کارکن  دقیقا هفته پیش همین اتفاق برای کلاس پسرم ...

اوه چقدر بد😑بیفتن روی دنده لج دیگه نمیشه حریفشون شد

دخترم ماشالا باهوشه ولی از انجام کارتکراری و یکنواخت زود خسته میشه ازبچگی هم همینطور بود

من تو خونه خیلی براش وقت میذارم، انواع بازی با الفبا و.‌‌..ولی وقتی میبینم خود معلم برای تکلیفی که داده ارزش قائل نیست نمیدونم واقعا چیکارکنم...

منم نگرانم چون کلاس اول خیلی مهمه ولی میبینم مشکلی نداره یعنی دیکته میگم درست مینویسه و ریاضیشم خوبه ...

اره دقیقا اون اوایل خیلی ناراحت بودم که چرا انقدر به بچه انگیزه نمیدن...ولی وقتی دیدم دیکته و روانخوانیش خوبه گفتم خب مهم این بوده که بچه با معلم ارتباط برقرار کنه که کرده پس من از این دید نگاه کنم

ولی این پیگیر تکالیف نبودن برام قابل هضم نیس