2777
2789
عنوان

با مادر فوق سخت گیر چیکار کنمم

112 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من 22سالمه از بچگی ب طراحی و دوخت لباس علاقه داشتم 

ولی اصلا توی دوران مدرسه نتونستم ب این رشته وارد بشم 

الانم که 22سالمه دلم میخواد برم کلاسی جای شرکت کنم 

ولی پولشو مادرمم نداره که کمکم کنه پیشنهاد دادم که برم ی جای کار کنم 

ولی چون دوره مادرم ب شدت مخالفت میکنه 

میگه من نمیتونم هر روز تورو ببرم یا بیارمت 

راضی هم نمیشه من تنهای برم و بیامم

من پدرم فوت کرده دانشگا هم نرفتم 

خیلی برام مهمه قبل اینکه ازدواج کنم بتونم مستقل بشممم 

ولی همه راها ب روم بستسس 

نمیدونم چیکار کنم 

چطور میتونم خامش کنم بزاره من تنهایی برم بیام بخدا از صبح تا الان کور شدم از بس گیرهه کرردمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مسافتش خیلی زیاده چطوره خوبه که یاد بگیری دخترمنم الان میره کلاس هفده سالشه خودم میبرم

اره پیاده 38دقیقس 

ولی من گفتم با خط واحد برم بیام راضی نمیشهع

مگه فکرش قدیمیه دیگه بخوای یه هنریادبگیری دستت توجیب خودت باشه تواین اوضاع که خوبه

خیلیییی قدیمیهه 

دلم خون کردهه 

همین دیروز ی برقکار اومده بود ت ساختمونمون خونه بقلی خالی بود اونده بود برقکاری 

مادرم تا فهمید اومده هرچی کار دم دسش بود ول کرد اومد گفتمش پ چرا اومدی کارت تموم نشده گفت نه برقکار اینجاس بزار بره من بعد میرمم 

نشست ت خونمون تا وقتی برقکاری که ت خونه بقلیرهست رفت اونم رفت رفتنی درو رو من قفل کرد 

عزبزم اگر به خیاطی علاقه داری برو از بعد عید یه کارگاه نزدیک پیدا کن بگو برای آموزش و وردستی اومدم اگر خودت هم اهل تلاش باشی خبلی خوب راه میفتی و پله پله میری بالا،سعی کن یه جای نزدیک پیدا کنی که مامانت هم راضی باشه ،بهشون حق بده نگرانتن چون تجربه ی اولته کم کم خودشون راضی میشن

خیلیییی قدیمیهه  دلم خون کردهه  همین دیروز ی برقکار اومده بود ت ساختمونمون خونه بقلی خال ...

چی بگم‌واقعا دخترم هفده سالشه دوست داره کارکنه آرایشگری برا کلاسا اسمشونوشتم خودم ببرم آخه خوبه که توآیندش دستش توجیب خودش باشه فکرنکنم مادرت ازمنم زیادبزرگتر باشن ولی باهاش صحبت کن که براآیندت خوبه لاقل بیکارنیستی میتونه درآمدش توآیندتون بدرد بخوره

عزبزم اگر به خیاطی علاقه داری برو از بعد عید یه کارگاه نزدیک پیدا کن بگو برای آموزش و وردستی اومدم ا ...

خیلی علاقه دارم   ولی فعلا که میبینی هر راهی که بزارم جلوش ی بهونه میگیره میگنه فک کنم الان دوسالهه