2777
2789
عنوان

روکش دندون بذارم یانه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 32 پست
احتمالاعصب کشی نمیخوادفقط سطحی پرمیکنه واسم

روکش نمیخاد .‌روکش برا زمانیه ک عصب کشی میکنی .‌چون دندون دگ عصب و عروق نداره بهش خونرسانی واینا نمیشه .‌بعد مدتی دندون میگن خشک و شکننده میشه روکش میزارن ک خورد نشه .‌ولی فقد فقد دندونو پر کنی و عصب داشته باشه ک روکش نمیزارن 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
روکش برا دندونی هست که عصب کشی شده و زیاد تراش خورده برا پر کردنی سطحی که عصب کشی نمیشه روکش نمیکنن

پس برای من نمیخوادچون سطحی میخوام پرکنم؟

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روکش نمیخاد .‌روکش برا زمانیه ک عصب کشی میکنی .‌چون دندون دگ عصب و عروق نداره بهش خونرسانی واینا نمی ...

درسته عزیزم ممنون ازراهنماییت

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
دندون جلوچی؟

برای من دندون عقبه ولی دوستان میگن دندونایی ک عصب کشی بشن روکش میخوان.جلوکه روکش بشه قشنگه چون تولبخندمشخصه

نه عزیزم اصلا انجام نمی‌دهند تو روکش بخش زیادی از تاج دندون تراش میخوره برای یه پر کردن ساده حیفه&nb ...

درسته مرسی عزیزم

برای من دندون عقبه ولی دوستان میگن دندونایی ک عصب کشی بشن روکش میخوان.جلوکه روکش بشه قشنگه چون تولبخ ...

دندون جلوم خراب نیس،سالمه

یکم سابیده شده وازکناریش کوتاهترشده

دکترگفت روکش میخاد

ولی شنیدم دندون زیرش خراب مبشه ومیترسم

وخدایی که بشددددت کافیست❣

اگه دکترت دندون پر شده رو بدون عصب کشی گفت روکش کن، برو شکایت کن ازش چون یه دزده!!! روکش داستان زیاد داره با این دندون ساز و دکترای کم بلد 

روکش دندان نکنید. هر دندان عصب کشی شده ای به روکش نیاز ندارد.
دندون جلوم خراب نیس،سالمه یکم سابیده شده وازکناریش کوتاهترشده دکترگفت روکش میخاد ولی شنیدم دندون ...

اره روکش نکن دکترت رو عوض کن و پرش کن، اصلا روکش نکنی که پشیمون میشی. هم از زیر درد میگیره چون عصب کشی نکردی چون میتراشن هم رنگ و شکل با بقیه دندونات متفاوت میشه 

چطوری پرش کنم،دندونم سالمه؟

روکش برای وقتیه که دندونت رو عصب کشی کردی و هیچی ازش نمونده نه وقتی که یکم سابیده شده!! دکترتو عوض کن برو پیش یکی دیگه مشاوره بگیر، بگو روکش نمی‌خوام با کامپوزیت پر کن

چطوری پرش کنم،دندونم سالمه؟

اون قسمتایی که سابیده شده رو برات مواد همرنگ می‌ذاره جاش تا اندازه اون یکی بشه. 

اون قسمتایی که سابیده شده رو برات مواد همرنگ می‌ذاره جاش تا اندازه اون یکی بشه. 

ممنون

یعنی میشه؟ چون لبه ی دندونمه

فک کن دوتای دندونای درشت جلودهنم بافک پایینم محکم به هم خوردن ولبه ی یکیش یکم سابیده شدوبه مرورزمان داره کوتاهترمیشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ممنون یعنی میشه؟ چون لبه ی دندونمه فک کن دوتای دندونای درشت جلودهنم بافک پایینم محکم به هم خوردن و ...

ااره برو پیش متخصص ترمیم نه دندانپزشک معمولی، بگو برات ترمیم کنه، فقط باید مراقبت کنی، حتما بیمه داری که دکتره سریع گفته روکش !!