2777
2789

عجیب ترین مرگ هایی که شنیدید یا دید رو بگید؟؟

فرقی نداره غریبه بوده یا آشنا؟؟

خودم فامیل پدرم _ زنه میره لباس هارو پهن کنه دو تا بچه هم داشته بعد زنه سیم لخت بوده برق می گیرش قبلشم بچه هاشو برده بودن حموم بچه هاشم خوابونده پاش میره رو برق مرده جایی بوده بر می گرده بدن کبود زنشو می دیده. الان مرده دوتا بچه از زن دیگش داره.

دوباره فامیل پدرم _ دختر یکی از فامیل های پدرم اعصابش خورد بوده میره به رفیقش میگه رفیقشم به این قرص برنج تجویز میکنه رفیقه نمیدونم فکنم حسادت هم داشته قبلا به دختره این دختره ساده ام طفلک میره قرص برنج می خورده در جا می میره

فامیل مادرم _ مرده تو روستا داشته گوسفندشو برای خوردن می برده تو بیابون سگ هاشم با خودش بودن مرده داشتی چیزی می‌خورده به دهن می افته ولی ازین وحشتناک تر مرده ازون نمرده یه مرد دیگه ازونجا رد شده اینو دیده خواسته کمکش کنه سگ ها نزاشتن مرده تا به آمبولانس زنگ زده فامیل مامانم فوت کرده سنشم زیاد نبود یک دختر ۲ ۳ سال داشته طفلک زنش هم زیاد سن نداشته پدر همون مرده فامیل مامانمم بعد یه مدت خیلی خیلی کوتاهی فوت میکنه به 2 ماه نمی‌کشه

پایان.

دلم خیلی گرفته داشتم تاپیک فوت کردن و مردن می خوندم اصلا یه حال عجیبی بهم دست داده

گفتم بیام خودم تاپیک بزنم🥲💔

حالا عجیب ترین مرگ هایی که شنیدید یا دیدید رو بگید؟؟؟

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

تکراره 

اون یکی تاپیکم گفتم 

یکیو زنبور زد فوت شد

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی انقد خندیده بودمرد

حتما سکته مغزی یا قلبی کرده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
پدره پدربزرگم وقتی خواست بمیره خبر داشت از مرگش و گفت من دارم میمیرم  رفت تو رخت خوابش. بارون ...

چه غمگین میگن قبل از مرگ به آدم مرگش الهام میشه

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

تو کامنتا خوندم.. نوشته بود زنه با شوهرش تو جمع نشسته بوده یکی ازش در میره شوهره قند میپره ب گلوش خفه میشه میمیره🤣 آدم نمیدونه تعجب کنه یا بخنده

رو قبرشم لابد نوشتن در اثر گوز درگذشت🤣 اهم اهم

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️

اون مرده روستا گوسفند میبرده رو نفهمیدم چی شد

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه