سلام خوبین
دیشب یه تاپیک دیدم یه خانوم برنامه ای رو معرفی کرد برای کسب درآمد که خیلیا استقبال کردن اما توسعه دهنده اش نامعلوم بود و کلی اطلاعات شخصی میخواست برای ثبت نام و اکثرا بلد نبودن چطوری با برنامه کار کنن و توش به مشکل خوردن و...
از اونجایی که دیدم بعضیا واقعا دنبال درآمد هستن و حاضرن بخاطرش هر برنامه ناشناسی رو نصب کنن گفتم برنامه ای که خودم باهاش یه زمانی درآمد واقعی داشتم رو واستون معرفی کنم اگر دوست داشتید نصب کنید
اینم بگم کاملا معتبره چون توسط بانک ملت ارائه شده اسمش هم احتمالا بعضی هاتون شنیدید و بی تفاوت ازش رد شدین
"بانک پلاس" یه اپلیکیشن پیشرفته که خیلی وقته معرفی شده و با دعوت از دیگران بهتون 20 هزار تومن پول میده
کار باهاش خیلی آسونه و اطلاعات خاصی هم ازتون نمیخواد کافیه یک سیمکارت داشته باشید که بنام خودتون باشه همین!
دوستان این برنامه رو میتونید از کافه بازار یا مایکت دانلود کنید ولی با این کار 20 هزار تومان هدیه ورود فقط به شما تعلق میگیره ولی اگه از طریق لینک دعوت بنده برنامه رو دانلود کنید هم برای من 20هزار تومان پول میده هم برای شما
پس یه خواهشی که ازتون دارم چون وقت گزاشتم و این تاپیک رو صادقانه و با حوصله واستون نوشتم شماهم در ازای نصب برنامه از طریق لینک دعوتِ من ازم حمایت کنید🌹
و اینکه یکسری ترفند ها و آموزش هارو راجب برنامه یاد گرفتم که باهاش میتونید به ازای هر دعوت 40 هزارتومان پاداش بگیرید یعنی دو برابر!
نحوه برداشت پول رو هم بهتون یاد میدم چون مطمعنا توش به مشکل میخورید
نمیدونم چقدر از تاپیک استقبال میشه ولی هرکی میخواد همین الان شروع به کسب درآمد کنه لطفا خصوصی بهم پیام بده
سوالی هم داشتید توی تاپیک بپرسید جواب میدم🥰🌹