2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بعضیها افتخار میکنن میگن شکممون خیلی بزرگ شده بچمون درشته بعد میرن زایمان میکنن کنف میشم منظور به تو نیستا 

دخترعموم بارداره چندروز پیش یه خانمی باردار دیدیم گفت شکمم خیلی بزرگه ۷ ماهه هستم منظورش این بود که شکم تو کوچیکه منم گفتم تو چاقی خب شکمتم بزرگ میشه چون چربی زیاد داری از قبل هم چاق بودی گفتم دخورعموم از اول لاغر بوده الانم چاق نشده دیگه لال شد 

یه آشنا داشتیم خانمه خیلیییییی چاق بود میگفت تو بارداریم خیلی شکمم بزرگ بود همش چربی وپی بود بعد که بچه هام بدنیا اومدن یکیشون ۱۲۰۰ بوده دومی هم ۱۳۰۰ میگفت لباسها بهشون نمیخورد 

خدایا شکرت
نه چاق نیستم ولی شکمم خیلی بزرگه... خیلی شنیدم این حرفو برای همین نگران شدم

گوش نده عزیزم بنظرم یه سونو برو هفته ۳۸ یا ۳۹ خیالت راحت شه.من اصلا شکم نداشتم بچم هم ۳ کیلو بود دوستم ماشالله ۴ کیلو بود خیلیم تپلی شده بود

بعد بعضیها افتخار میکنن میگن شکممون خیلی بزرگ شده بچمون درشته بعد میرن زایمان میکنن کنف میشم منظور ب ...

اره اتفاقا شنیدم شکم کوچیک بچه هاشون درشتن برای همین نگران شدم چون شکم من خیلی بزرگ شده

عزیزم من میخام اقدام کنم ولی بدون لوبریکانت نمیتونم شما چه لوبریکانتی استفاده کردی؟

من هیچی نمیزدم بااینکه درد داشتم تحمل میکردم چون چند نفر طب سنتی و طب نوین گفتن همون لوبریکانت محلول در آب هم نباید بزنی (چون باردار نمی‌شدم... وگرنه خیلیا بودن زدن و گرفته) با کگل سعی کن درد رو کم کنی اگه درد در حین رابطه داری. یا خیلیییی کم بزن اندازه یه قطره...