2777
2789

موقع سختیاشون از خودشون بیشتر ناراحت بودم و پشتشون بودم.. هیچ جوره نمیتونستم برام مهم نباشن همه جوره هواشون داشتم.. 

الان درست وسط سختیای من ک بهشون نیاز دارم عین خیالشون نیست هیچی..تازه درددل میکنم می‌خندن بهم.. مسخره م میکنن 

واقعا دلم شکسته واقعا نمیدونم چرا هرچقدر سعی کردم خوب باشم دیده نشد و فقط بدی در جواب گرفتم 💔 انقد دلم گرفته و دلم شکسته که حد نداره.. کاش منم بتونم بد شم شاید یکی قدرمو دونست 🙂

مثل خر از زندگیت بندازشون بیرون

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه توصیه دارم برات

هیچوقت هیچوقت پشت کسی رو نگیر 

هیچوقت از کسی انتظار نداشته باش 

همیشه خودتو دست بالا بگیر زیادم به کسی رو نده

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
مثل خر از زندگیت بندازشون بیرون

هر بار میندازمشون بیرون باز موقع بدبختی هاشون پا میشن میان سراغم گریه و زاری و... کمک میخوان

منم از بس دلسوز و بدبخت و دل رحمم نمیتونم سرد و بیخیال باشم، بعد تازه ناراحتم میشن اگه پشتشون نباشم.. ولی خودشون؟ امروز پیش یکیشون دردودل کردم داشت بهم میخندید🙂 خییییلی دلم شکسته 

دقیقا همین درسته.... مرسی

خواهش میکنم عزیزم✨💋

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁